Termék részletek


HOFI Hybrid Pro+ Glass üveg képernyővédő fólia - Amazfit GTS 4 Mini - fekete

HOFI Hybrid Pro+ Glass üveg képernyővédő fólia - Amazfit GTS 4 Mini - fekete
Raktárkészlet: 8 db
2 699 Ft


A mindössze 0,28 mm-es vékony vastagság és a Xiaomi Amazfit GTS 4 Mini képernyőjének teljes lefedettsége szinte láthatatlanná teszi a Hofi hibrid üveget.

Az alkalmazott kerámia bevonatoknak köszönhetően 7H keménység érhető el.
Ezek az üveg és film hibrid tulajdonságai, ami nemcsak nagyfokú nyomás- és karcállóságot, hanem teljes érintésérzékenységet, valamint tökéletes tisztaságot és képtelítettséget is jelent.

És végül, ami a legfontosabb, a termék legnagyobb előnye - nem reped vagy törik, ellentétben a hagyományos edzett üveggel!

TELEPÍTÉSI UTASÍTÁSOK:

- Ennek az üvegmodellnek a telepítése különbözik a hagyományos, közönséges edzett üvegtől a vékony ragasztórétegen, a vastagabb ragasztóréteg miatt kissé nehezebb.

- A felhordás kezdeti szakaszában buborékok vagy légcsíkok maradhatnak az üveg alatt, amelyeket ismétlődő mozdulatokkal ki kell vezetni a peremig, de a legegyszerűbb ebben az esetben a bevonatot a légbuborékig lehúzni és újra felragasztani, a levegőt például egy bankkártyával kivezetve.

- Azt is fontos megjegyezni, hogy a görbület miatt az üveg görbületének egybe kell esnie a képernyő görbületével.

- Ha az üveg egyik oldalon sem tapad, az azt jelenti, hogy ferdén ragasztották, ebben az esetben le kell húzni, és újra kell próbálkozni a beépítéssel, amíg nem ragad.

TERMÉKJELLEMZŐK:

- Felületi keménység: 7H

- Vastagság: 0.28mm

A KÉSZLET A KÖVETKEZŐKET TARTALMAZZA:

1 x Hofi Hybrid Pro+ üveg
1 x szerelőkészlet


 • Gyártó
  HOFI
  Raktárkészlet
  8 db
  Cikkszám
  HAF-FN0436
  A vásárlás után járó pontok
  81 Ft
Webáruház készítés