Termék részletek


Univerzális kerek szellőzőrácsba illeszthető mágneses PDA/GSM autós tartó (pl. Mercedes) - MP-M Magnetic Car Holder - fekete

ÚJ
Univerzális kerek szellőzőrácsba illeszthető mágneses PDA/GSM autós tartó (pl. Mercedes) - MP-M Magnetic Car Holder - fekete
Raktárkészlet: 10 db
3 099 Ft


- A mágneses gyűrű lehetővé teszi az okostelefon helyzetének egyéni igényekhez való beállítását, a 4 beépített mágnes pedig szilárd tapadást biztosít.

- A kerek szellőzőnyílásra történő rögzítés.

- A tartós konstrukció lehetővé teszi a készülék bármilyen pozícióban történő rögzítését - az oldalsó gombok, a töltés és a fejhallgató bemenet fedetlen marad, így végig kényelmesen használhatja azokat.

- Mindez a 4 mágnessel ellátott beépített mágneses gyűrűnek köszönhetően, amely dinamikus vezetés közben is stabilan tartja az okostelefont. Kövesse a navigációt, görgesse az értesítéseket, vagy váltson dalokat a képernyőn, teljes biztonságban mind önmaga, mind az utasok számára.

- A kiváló minőségű ABS-ből és PC-ből készült tartó garantálja a tartósságot és a kényelmes használatot. A 4,5 és 6,7 cm közötti állítással rendelkező szilárd rögzítés megkönnyíti a kerek szellőzőnyíláshoz való rögzítést (mint a Mercedes-Benz modellekben), és a tartónak az autó belsejéhez való igazítását. Ennek köszönhetően a készülék a helyén marad, és még a rázós utakon sem sérül meg.

Specifikáció:

- Szín: Fekete

- Anyag: ABS + PC

- Súly: 102 g

- Mágnesek száma belül: 4 db

- Felszerelési klip beállítása: 4,5-6,7 cm

- Felszerelési hely: (pl. a Mercedes-Benz, Renault, Dacia autókban)


 • Gyártó
  Haffner
  Raktárkészlet
  10 db
  Cikkszám
  HAF-PT-6599
  Státusz
  ÚJ    
  A vásárlás után járó pontok
  93 Ft
Webáruház készítés