Termék részletek


Lenovo Tab M10 10.1 (3rd Gen.) TB-328 tablet tok (Smart Case) on/off funkcióval,billentyűzettel - Tech-Protect - black (ECO csomagolás)

Lenovo Tab M10 10.1 (3rd Gen.) TB-328 tablet tok (Smart Case) on/off funkcióval,billentyűzettel - Tech-Protect - black (ECO csomagolás)
Raktárkészlet: 4 db
16 799 Ft
Kompatibilitás:
Lenovo Tab M10 10.1 (3rd Gen.)


- A Tech-Protect funkcionális Smartcase megvédi Lenovo Tab M10 10.1 3rd Gen TB-328FU / TB-328XU készülékét a sérülésektől és karcolásoktól. A kompakt, könnyű kialakítású tok kiváló minőségű anyagból és rugalmas TPU-ból készült, matt és kellemes kivitelben.

- A kamera, a portok vagy a hangszórók számára precízen kialakított kivágások biztosítják a szabad használatot és a magas funkcionalitást.

- A kihajtható tok állványként is használható, és a készülék ébresztésének és alvó üzemmódba helyezésének lehetőségével kíméli az akkumulátor élettartamát.

- További előnye a mágneses Bluetooth vezeték nélküli billentyűzet, amelynek élettartama akár 140 óra megszakítás nélküli használat mellett is elérheti a 140 órát.

-
A készülék csatlakoztatása után használja a megfelelő gombkombinációt Fn+Q iOS esetén, Fn+W Android esetén vagy FN+E Windows esetén.

TERMÉKJELLEMZŐK:

- Tökéletes illeszkedés

- Hatótávolság akár 10 m

- Angol kiosztású bluetooth billentyűzet

- Az akkumulátor élettartama alár 140 óra

- Könnyen összeszerelhető és szétszerelhető

A KÉSZLET TARTALMAZZA:

1 x Tech-Protect SmartCase

1 x angol kiosztású billentyűzet fekete színben

1 x Micro-USB kábel


 • Gyártó
  Tech-Protect
  Raktárkészlet
  4 db
  Cikkszám
  HAF-FN0537
  A vásárlás után járó pontok
  504 Ft
Webáruház készítés