Termék részletek


Devia WT1 Smart Watch okosóra - bézs

Devia WT1 Smart Watch okosóra - bézs
Raktárkészlet: 12 db
16 099 Ft


- Fedezze fel a DEVIA Smart Watch WT1-et, egy élvonalbeli okosórát, amelyet úgy terveztek, hogy javítsa a mindennapi rutinját.

- Fejlett funkcióival és elegáns kialakításával ez az okosóra számos olyan funkciót kínál, amelyek megfelelnek a fitnesz, a csatlakoztathatóság és az életstílus igényeinek.

- Engedje szabadjára a fejlett funkciók erejét, és élvezze a DEVIA Smart Watch WT1 elegáns kialakítását.

- Az RTL 8763EWE sémával működő óra kivételes teljesítményt és kristálytiszta, 1,39 hüvelykes, 360x360Px felbontású képernyőt kínál.

- A 128MB memória bőséges helyet biztosít az adattároláshoz, és még beépített mini-játékokat is tartalmaz a szórakozáshoz.

- A DEVIA Smart Watch WT1 okosórával zökkenőmentesen követheti fitnesz- és egészségügyi céljait. Pontos, valós idejű adatokat kínál a lépések számáról, a megtett távolságról és az elégetett kalóriákról, így segít nyomon követni a fejlődését olyan tevékenységek során, mint a futás, a kerékpározás és az edzőtermi edzések.

- Maradjon kapcsolatban és soha ne maradjon le a fontos értesítésekről a DEVIA Smart Watch WT1 segítségével. A DaFit alkalmazás integráción keresztül közvetlenül a csuklójára kap értesítést hívásokról, üzenetekről, e-mailekről és közösségi média frissítésekről. Könnyedén kezelheti időbeosztását, vezérelheti a zenét, és távolról készíthet fotókat.

- Élvezze a hosszabb használatot a DEVIA Smart Watch WT1 hosszú akkumulátor-élettartamával. A nagy kapacitású, 230mAh kapacitású akkumulátor normál használat mellett akár 5 nap kitartást biztosít, így aktív életmódja során is zavartalan teljesítményt nyújt.

- A bármilyen kalandhoz tervezett DEVIA Smart Watch WT1 strapabíró és vízálló kialakítású, IP67-es besorolású. Ellenáll a víznek és a pornak, így alkalmas szabadtéri mozgáshoz és tornatermi tevékenységekhez.

- A kényelmes mágneses töltés biztosítja a problémamentes újratöltést.

- Dobja fel mindennapjait a DEVIA Smart Watch WT1 órával, és ölelje magához a viselhető technológia jövőjét. Tapasztald meg ennek az okosórának az erejét a csuklódon, és élvezd könnyedén a csatlakoztatott és aktív életmódot.

Specifikáció:

- Termék neve: DEVIA iSmart Watch WT1

- Szín: fekete, kék, rózsaszín, világossárga

- Chip: RTL 8763EWE

- Akkumulátor kapacitás: 230 mAh

- Használati idő 5 nap (normál használat)

- IP67 vízállósági osztály

- Képernyő mérete: 1,39 hüvelyk

- Felbontás: 360x360 Px

- Memória mérete:128 MB (beépített mini játékok)

- Töltési mód: mágneses

- APP név: DaFit

- A Devia WT1 Smart Watch óraszíj cserélhető, amely kompatibilis a Samsung Galaxy Watch 1 / 2 / 3 gyári 22 mm-es szíj méretével


 • Gyártó
  Devia
  Raktárkészlet
  12 db
  Cikkszám
  HAF-ST384974
  A vásárlás után járó pontok
  483 Ft
Webáruház készítés