Autós tartók


Autóban való utazás során kifejezetten hasznosnak bizonyulhatnak az iPhone autós tartók, ha valakinek Apple készüléke van, de sok esetben más márkájú telefonnal is használhatóak, hiszen valamennyi tartó univerzális, így nem korlátozza használóját egyetlen telefon kihelyezésére a tartóval. Ezek némelyike szélvédőre helyezhető tartó, számos pedig szellőzőrácsba helyezhető tartó. Néhány tartó nemcsak autóban használható, vannak a kategóriában iPhone motoros tartók is. Ezek az eszközök megkönnyítik a mindennapokat, legyen szó navigációról, vagy balesetmentes telefonos ügyintézésről.


Sorrend:


Sorrend:

A szélvédőre helyezhető tartók közül az egyik legpraktikusabb megoldás az univerzális tappancsos tartó, mely bármilyen készülékkel igénybe vehető, egészen 5,5'-os képernyőszélességig. Így telefonon kívül GPS, iPod és más is jó bele, amennyiben belefér ebbe a paraméterbe. A tapadó kiváló minőségének köszönhetően jól feltapad a szélvédőre, és még a nagy rázkódásokat is bírja anélkül, hogy attól kellene tartani, egyszer lepottyan. A tartófej 360 fokban forgatható annak megfelelően, hogy épp hogyan kényelmes, vagy hogyan látjuk jól a képernyőt. Ez alkalmas iPhone 8 autós tartónak, illetve persze más telefonokhoz is megfelelő. Szélvédőre tapadós tartók közül vannak másféle típusok, melyek több színben, például fekete, ezüst, arany, rózaszín is elérhetőek. Ezeknél lehet a dizájn alapján is választani, de ugyanakkor funkciójukat is nagyon jól és megbízhatóan végzik. 

Ha valaki inkább szellőzőrácsba helyezhető tartót keres, rengeteg típus van, de mindegyiknek egy a lényege: a tartót kis karjai segítségével becsúsztathatjuk a szellőzőrácsba, ezzel egy nagyon kényelmes megoldást nyújtva a tartó elhelyezésének. A Fly 2299-BI2 hosszabb karokkal rendelkezik, így a telefon tartóhoz viszonyított helyzete változtatható - a telefon alacsonyabban fog lógni, mint ahol a tartó van. A tartófej 55-85 mm között állítható adott készülék szélességének megfelelően. A tartófej pedig az előző tartóhoz hasonlóan 360 fokban elforgatható. Lehet például iPhone 11 autós tartóként használni. A Fly-1504 ennél egyszerűbb kis eszköz, karok nélkül. Csupán belecsúsztatjuk a rácsba, és ott lesz a telefonunk is rajta, ugyanakkor ez is 360 fokban körbeforgatható, így elfektetve, állítva, akárhogy használhatjuk. Ami talán egy kicsit komolyabb, de legalábbis mindenképp más technológiát alkalmazó tartó, az a Fly C1501, amely mágneses PDA/GSM felülettel rendelkezik, melynek köszönhetően a telefont nem kell beszorítani karok közé (persze attól sem lesz semmi baja), hanem szimplán ráhelyezzük a készüléket. A tartó univerzális, így nemcsak például iPhone 7 autós tartónak felel meg, hanem Androidos és egyéb típusú telefonok megtartására is képes. Ehhez az sem kell, hogy különleges technológiával legyen felszerelve a készülék, ugyanis a csomagolásban található egy mágneses lap is, amit a telefon hátlapját védő tok alá lehet helyezni, mely által könnyen és gyorsan illeszthetjük az autós tartórészhez a készüléket. A tapadókorong átmérője 40 mm, és ennek kivételesen fix a tartófeje.

Szintén szellőzőrácsba illeszthető, de modernebb technológiát alkalmazó tartó a Qi vezeték nélküli gyorstöltő, mely nemcsak tartót biztosít a telefonnak, hanem egyúttal tölti is, méghozzá mágneses indukcióval. Az eXtreme SIR2 modell egy automatikusan nyíló autós tartó beépített indukciós töltővel - a készülék ráhelyezésével az elektromosan vezérelt karok bezáródnak, ezzel teljes biztonságot nyújtva az utazás során. A telefon eltávolításához a tartó tetején található érzékelő megérintése után a karok kinyílnak. A töltés 5-9V/2A, mellyel 65-85 mm közötti szélességű telefonokat használhatunk. A csomag tartalma a 100 cm-es micro-USB kábel is, mellyel a töltőegységet tudjuk tölteni.


Webáruház készítés