Vízálló tokok


Vízi sportokhoz, szórakozáshoz általában nem használjuk a telefont, mert nincs hozzá megfelelő eszközünk. Viszont egy vízálló telefontokkal ez is lehetséges, és kiváló fotókat, videókat készíthetünk a víz fölött és alatt egyaránt, vagy rögzíthetjük úszásunk hosszát, sebességét, stb. A kategóriában vízálló iPhone telefontokot lehet vásárolni, de természetesen ezek egyben univerzálisak is, így akár más készülékkel is lehet őket használni, amennyiben a belső méret megegyezik. Vannak nyakba akasztható tartók, illetve olyan vízálló tokok, melyek egyfajta bőrként simulnak a készülékre, kívül tartva a vizet.


Sorrend:


Sorrend:

Egy vízálló Apple telefontok kiváló befektetés, hogyha szeretnénk vízközeli élményeket megörökíteni, vagy sportolási adatokat rögzíteni. A kategóriában található tokok használhatóak édes és sós vízben egyaránt, mert ellenállásukat nem csökkenti a víz minősége vagy milyensége. Így akár a Balatonhoz, akár Horvátországba megyünk nyaralni, tudunk felvételeket készíteni a vízi biciklizés, sziklaugrás, hajókázás közben, anélkül, hogy félnünk kellene, hogy vizes lesz a telefon. De a legizgalmasabb funkciója mégiscsak az, hogy víz alatti felvételeket készíthetünk, ha tiszta és átlátható a víz. Így felvehetjük a búvárkodás során látott vízi élővilág csodáit és különlegessé tehetjük a nyaralásról őrzött emlékeket. Ezzel együtt a vízben úgysem tudunk órát hordani, hacsak nem vízálló, így az idő múlását is nyomon tudjuk követni, illetve elérhetőek maradunk - már ha szeretnénk.

Egy vízálló telefon hátlap és kijelző védőtok vízi sportolóknak is nagyon hasznos lehet, mert mérni tudják teljesítményüket a telefonra letölthető sportalkalmazásokkal. Úszók esetében például a bőrként feszülő kisebb tokok lehetnek alkalmasak, amit be lehet csúsztatni az úszódresszbe, vagy pedig felkarra csatolható fitness telefontokba is beletehető, ami egyáltalán nem zavarja az úszó teljesítményét. Kenus, kajakos, evezős sportolóknak is kiváló lehet, ha tudják figyelni fejlődésüket. Akár a nyakba akasztós verzió is ideális lehet kajakosok számára, hiszen ebben a sportágban inkább egyenes háttal ülnek, viszont a kenu és az evezés esetén a folyamatos előre-hátra mozgás miatt inkább a feszülős tokot javasoljuk. A mai újabb okostelefonok viszont méretükből adódóan, inkább a komolyabban kidolgozott tokokba férnek el.

A Waterproof Skin, azaz 'vízálló bőr' tokok a régebbi szériákra felelnek meg, pl. iPhone 3-ra. Ezeken a tok szinte észrevehetetlen, semmit nem ront sem a képernyő érzékenységén, sem pedig a kamera élességén. Egyszerűen ráhúzzuk a telefonra és a ragacsos illesztéssel lezárjuk, így tényleg rendkívül egyszerű a használata. De ha vízálló iPhone 8 tokot, vízálló iPhone XS tokot vagy vízálló iPhone XR tokot keresünk például, akkor érdemes a Devia univerzális vízálló tokjai közül választani. A fekete Neon Waterproof Bag 5,5"-os méretig bezárólag tudja tárolni a telefont. Bár van nyakba akasztós pántja, zsebben is tárolható, mert nem növeli olyan sokkal a telefon méretét a tok. Ha vízálló iPhone 11 Pro tokot, vízálló iPhone 11 tokot vagy vízálló iPhone 11 Pro max tokot keresünk, akkor az 5,8"-os belső méretű Strong Waterproof Bag a legjobb választás, amely fekete és ezüst színekben kapható.


Webáruház készítés