Teljes készüléket védő tokok/táskák


Ha egy bombabiztos iPhone telefontokot szeretnénk készülékünkre, akkor legjobb döntés, ha olyat választunk, ami a telefon hátlapján kívül az oldalát és a képernyőjét is védi. Ebből leginkább bőr vagy műbőr anyagút találunk, mely az eredeti gyári szilikontok puhaságához hasonlóan felfogja az ütéseket. A kategóriában vannak telefontartók, melyekbe bele kell csúsztatni a telefont és használatkor kivenni, illetve vannak flipes tokok is, melyeknél az előlapot kell felnyitni használat során. A kínálatban található még AirPods szilikontok is, a Deviától.


Sorrend:


Sorrend:

Az telefonokra, és kiváltképp az okostelefonokra, egyre jobban vigyázni kell az idő előre haladtával, hisz egyre komolyabb technológiával vannak ellátva, melyeknek, ahogy persze a régebbi készülékeknek sem, nem tesznek jót a különböző sérülések, külső veszélyek. Persze úgy vannak kialakítva, hogy strapabíróbbak is legyenek, de azért az újabb készülékeken lévő üveg hátlapot könnyebb szilánkosra törni, mint egy régebbi, masszívabb telefont, kivéve persze, ha ellátjuk őket egy ellenálló tokkal. A műanyag telefontokok is ki tudják szolgálni ezt a szerepet, például a GKK 360 Full Protection 3in1 egy rendkívül megbízható termék, hármas összetételének köszönhetően kiemelkedő ellenálló képessége van, de a Nillkin és Devia kínálata is biztos megoldást nyújt. A szilikontokok rugalmas anyaguknak köszönhetően megvédik a telefont a karcoktól és egy bizonyos mértékig az ütésektől is, így ezekben sem valószínű, hogy csalódunk. Csúszásgátlós anyaguk segít, hogy se kezünkből, se felületekről ne csússzon ki könnyen. Minkettő fekete bőr, rejtett mágneses zárral.

A készülék teljes felületét védő Apple telefontokok közül a bőrből készülteket ajánljuk, ezek kínálatunkban többnyire Pierre Cardin márkájú darabok. Ezek elegáns, visszafogott telefontokok, fekete, fehér és rózsaszín árnyalatokban, melyek tökéletes kiegészítői lehetnek egy üzleti öltözéknek. A Pierre Cardin Slim univerzális tok, mely iPhone 6 tok gyanánt is használható, kifinomult stílusban óvja a készüléket. Ebbe fentről kell becsúsztatni a telefont, majd egy kis mágneses pánt segítségével lezárni. Feketén kívül más színben is elérhető, valamint további méretek is találhatóak kínálatunkban. Ehhez stílusban hasonló a Pierre Cardin Elegant és a Pierre Cardin Business. Ezek a tartók vízszintesen tárolják a telefont, és rácsatolhatók övre is. Így nem kell sem a táskában kutakodni a telefonért, sem a nadrág vagy blézer/zakó zsebét kitömni vele. Mindig kéznél lehet, mégsem kell, hogy a kezünkben legyen. Kiválóak iPhone 7 tok vagy iPhone 8 tok gyanánt. Ezeknél a tokoknál mérlegeljük azt, hogy bár szuper védelmet kapnak, míg a tartóban vannak, ha kivesszük a telefont használatra, viszonylag védtelenek újra. 

Erre megoldás a flipes tok, mely fixen védi a telefon hátulját és oldalát is, és használaton kívül a kijelzőt is. Viszont, ha használni szeretnénk a telefont, csak az elülső tokrészt kell tulajdonképpen kinyitni, és így már hozzá is férünk a képernyőhöz. Ez azért is jó, mert így utóbbi is biztosan védve van, és ez a legdrágább alkatrész, ha esetleg cserére szorulna valamilyen sérülés miatt. Ebből kiváló darab a Muvit Slim and Stand, amely kompatibilis iPhone 6 Plus-szal, illetve rendelkezik a flip rész belső oldalán egy kártyatartóval, így tárolhatjuk itt például a bankkártyánkat vagy igazolványunkat. Ez a lilán kívül még sok más árnyalatban kapható.


Webáruház készítés