Okostelefon Mobiltelefon kiegészítők és alkatrészek

Főkategória >Okostelefon Mobiltelefon kiegészítők és alkatrészek

Ebben a kategóriában különféle okostelefon kiegészítőket találhat, mint kijelzővédő fóliák, edzett üvegek, telefonokok (ezen belül is hátlapok, teljes készüléket védő tokok, flipes tokot, smart tokok, egyszerű szupervékony tokok GKK 360 tokok, stb.), töltők, adatkábelek, bluedooth és vezetékes headsetek, kihangosítók, autós tartók, memóriakártya olvasók és egyéb oksotelefon kiegészítők. Törekszünk a legjobb árakon elérhetővé tenni ezeket a tartozékokat valamint olyan minőségi márkákat is forgalazni, mint Nillkin, Spigen, Muvit, Easy Guard, Jabra és Devia.




Nagyon fontos, hogy amikor okostelefon kiegészítőt vásárol, akkor mérje fel, hogy Önnek milyen kiegészítő a legoptimálisabb. Fólia esetén fontos tisztázni azt, hogy tokban szeretné-e hordani az adott készüléket vagy sem, mert ha tokban szeretné hordeni, akkor tokbarát üvegfóliát kell vásárolnia. Feltéve persze, ha nem vékonyabb egyszerű szilikontokot vásárol, mert azt bármilyen tokkal használhatja. Azis egy nagyon jó kérdés, hogy üvegfóliát vagy edzett üveget vásároljon az ember. Kérjük olvassa el az erről szóló cikkünket. Az üvegfóliáknál fontos még azt tisztázni, hogy magukban nem védik teljes mértékben a képernyőt, hiszen ha a készülék a sarkaira van ejtve, akkor betörhet a képernyője még akkor is, ha üvegfólia van a képernyőn. Azért nagyon fontos a megfelelő tok használata. Óvaintünk mindenkit a nagyon vékony szilikontokoktól, mert ezek nem védik meg 100%-ban a készülékeket. Inkább használjanak átlátszó szilikontoknak párszáz forinttal drágább, de sokkal strapabíróbb és kissé vastagabb Roar All Day átlátszó szilikontokot.

Töltőkébelek esetén a silány kábelektől is óvaintünk mindenkit, a készüléke akkumulátora megérdemli a márkás lehetőleg gyári töltőfejeket és kábeleket, csak akkor fog hosszan kitartani az akkumulátor. Ha a gyári nagyon drága vany nem elérhető, akkor ajánljuk a Devia termékeket, amik biztosan megfelelő minőségűek lesznek.

Webáruházunkban kaphatók Apple Iphone készülékekhez utángyártott jó minőségű LCD panelek. Ezeket ugyancsak szívből ajánljuk, de a beszerelést bízzák szakemberre, a garancia is csak szakszervíz általi beszereléskor érvényes. Ugyanez igaz azokra az akkumulátorokra is, amiket csak a készülék ragasztásának megbontásával lehet behelyezni (az összes modern unibody készülék)

Nagyon jó minőségű és sokféle autós tartó is kapható áruházunkban, legyen szó szélvédőre vagy légbeömlőre szerelhető autós tartókról vagy nanopadokról. Valamint csúcsminőségű Jabra autós kihangosító és többféle FM transmitter is kapható nálunk. Az összes kiegészítőnkre fél év garanciát vállalunk, a 10 ezer forint felettiekre pedig egy év garancia biztosított.

Webáruház készítés