Pierre Cardin


Telefonunk megóvása és tárolása érdekében érdemes tokot tenni rá, vagy telefon tartóban hordani. Ebben a kategóriában olyan típusokat talál, melyek az egész telefont védik, előlről, hátulról és oldalról is, bőrrel, a Pierre Cardintól megszokott minőségben. A termékek a francia eleganciát tükrözik, elérhetőek férfi és női árnyalatokban is. Egy ilyen telefontok kiváló kiegészítője lehet a mindennapi viseletnek vagy egy irodai, üzleti szettnek is, miközben védelmet nyújt készülékének.


Sorrend:


Sorrend:

Talán többször látunk olyan tokot, ami a telefon hátlapját védi, legyen az szilikon vagy egy műanyag telefontok, azonban ilyen esetben a képernyőn többnyire, illetve jó esetben, van üvegfólia. Ilyenkor elől, oldalt és hátul is védve van a telefon, viszont sajnos még ilyen védelemmel együtt is megtörténhet a baj, ha szerencsétlenül, a sarkára ejtjük a telefont. Persze ez nem gyakori és mindenki igyekszik vigyázni saját készülékére, ugyanakkor, aki tudja magáról, hogy könnyen kicsúsznak dolgok a kezéből, annak szívesebben ajánlunk egy 360 fokos védelmet biztosító telefon tartót, kistáskát, amiben tényleg biztonságban tudhatjuk telefonunkat.

Ezek a minőségi Pierre Cardin tokok gyakorlatilag ötvözik a szilikon és műanyag tokok előnyeit. A tartókból nem sajnálják ki az anyagot, a bőr puhasága a szilikonhoz hasonló módon, de még hatékonyabban fogja fel az ütődéseket, így még ha ki is esik kezünkből a telefon, jó eséllyel megússza a sérüléseket - rajta a tokkal. A műanyag tokoknál talán az a legnagyobb előny, hogy színesek, feldobhatjuk velük a telefont, illetve az erősebb kiépítésű, vastagabb anyagú daraboknál szintén az ütésektől való védelem a legfontosabb. Viszont a bőrtokokból is vannak különböző színűek, formájúak, így ha nem is olyan széles skálán, de választhatunk csajosabb rózsaszín, letisztult fekete, elegáns fehér, vagy egyebek közül. Samsung telefontoknak tökéletes lehet a TS1 méretű Elegant darab, ami vízszintesen tárolja a telefont, akár övre is csatolható, és fekete színének, ezüstszínű márkajelzésének köszönhetően még egy öltönynadrág fölé csatolva is tartja az öltözék eleganciáját. Ha Apple iPhone telefontokra van szükségünk, akkor a Business modell ideális lehet, TS3 méretének köszönhetően a legújabb széria telefonjai is elférnek benne. Szintén vízszintes, övre csatolható, vagy kézben hordozható. A feketét egy kis bőrszínnel enyhíti, ami divatos kontrasztot teremt a tokon. A TS2 méretű Classic tartó alkalmas lehet például Xiaomi telefontoknak, teljesen fekete bőr anyagával jól passzol a márka stílusához, valamint ez is vízszintesen felcsatolva hordható, ami nagy kényelmet jelent a mindennapi irodai életben vagy ha épp tárgyalásról tárgyalásra rohangálunk. 

Más jellegű fazon a Slim univerzális tok, amibe fentről tudjuk becsúsztatni a telefont állított helyzetben, majd fentről egy kis pánt segítségével lezárni, hogy ne csússzon ki belőle. Számtalan méretben elérhető különböző telefonokhoz, a fent említett modell 17. méret, de ha bizonytalanok vagyunk benne, telefonunk melyik kategóriába esik, fel van sorolva néhány példa arra, hogy melyik készülékek férnek el a tokban. Számtalan szín közül lehet választani, így mindenki tetszésének megfelelőt választhat. 

A Slim Flip tokok is népszerűek, mindenhonnan védik a telefont, és nem is kell kivenni belőle használathoz. Némelyiknek olyan funkciója is van, amivel ki tudjuk támasztani a telefont és letenni magunk elé, ami hasznos lehet videónézéshez, vagy bármi máshoz.


Webáruház készítés