Vezetékes


Fülhallgatót többé-kevésbé mindenki használ, ha nem is mindennap, de gyakran lehet rá szükség. Elsősorban talán a zenehallgatásra gondolunk, de podcastok, videók diszkrét hallgatásához is tökéletes, ha például tömegközlekedünk, vagy szimplán olyan helyen vagyunk, ahol nem illik hangosan hallgatni semmit. Ezen kívül telefonáláshoz is nagyon praktikus lehet, amikor utazunk, sétálunk, vagy épp tele van a kezünk bevásárló szatyrokkal. Ha iPhone headsetet, iPhone fülhallgatót keres, ebben a kategóriában a vezetékes típusokat találja meg, melyek között gyári és utángyártott egyaránt van.


Sorrend:


Sorrend:

A vásárláskor kapott fülhallgatók, és úgy általában bármelyik, nem tudnak évtizedeken át hibátlanul kiszolgálni, hisz vékonyka, könnyen sérülő vezetékek futnak bennük, és ahogy csavarodnak, ezek meg tudnak törni, vagy megszűnhet bennük a feszültség. Szinte mindegy milyen szépen, rendezetten tároljuk őket, és óvatosan használjuk őket, akkor is elkerülhetetlen, hogy egy idő után cserére szoruljanak. Szerencsére könnyen pótolhatók, és nem jár olyan nagy költséggel egy új beszerzése, persze attól függően, hogy milyen márkától vásároljuk. Természetesen az Apple termékek borsosabb árban vannak, mint egy egyszerűbb utángyártott típust, de ezzel együtt az életideje is talán több lehet, a kiváló minőségnek köszönhetően. Kínálatunkban viszont garantáljuk, hogy az összes termék hosszú távon működőképes marad, persze normál használat mellett.

Alapvetően a hagyományos, vezetékes fülhallgatók 3,5 mm-es jack csatlakozóban végződnek. Az iPhone-ok, és egyéb okostelefonok esetében azonban ezt a bemenetelt kivették az újabb szériákból néhány évvel ezelőtt, ezzel egy egy csatlakozó nyílást hagyva mindennek. Szerencsére mindenre van már egy kis kütyü, egy adapter, egy kábel, hogy áthidaljuk a technikai nehézségeket. 

Az Apple iPhone sztereó headset iPhone 6S headsetnek még megfelel, valamint minden előtte gyártott készülékhez is csatlakoztatható, hiszen jack csatlakozós. Lévén, hogy Apple termék, árban is a prémium kategóriába tartozik, azonban vannak tagadhatatlan kényelmi előnyei. Maga az Earpod formáját úgy tervezték, hogy a fül belső domborulataihoz illeszkedjen, ezzel elkerülve a kényelmetlen viselést, vagy, hogy kiessen a fülből, például futás közben. A belső hangszórók, míg minimális hangveszteséget okoznak, maximális hangkibocsátást nyújtanak, ezzel érthető, tiszta hangzást kapunk. A nyak magasságában távvezérlőt találunk, amin keresztül állíthatjuk a hangot, hívást fogadhatunk, és fejezhetünk be, illetve megállíthatjuk, újraindíthatjuk a zenét, videót, egyéb médiumot, amit épp lejátszunk. Ugyanilyen típusú fülhallgató, csupán utángyártott, a Devia V2 In-Ear Wired Earphones, mely egy univerzális sztereó felvevős típus. Tehát nemcsak iPhone-hoz használhatjuk, hanem bármilyen készülékhez, mely rendelkezik jack kimenettel.

Amennyiben iPhone 11 vagy 11 Pro-hoz keresünk fülhallgatót, akár ezeket is lehet használni, csak egy adapterre van hozzá szükség. Egy egyszerű lightning adapter elegendő hozzá, melynek egyik végét a telefonba csatlakoztatjuk, másik végén pedig jack kimenetel lesz, így a fülhallgatót ide tudjuk bedugni. IPhone XS fülhallgatóként is funkcionál. Viszont ezzel az adapterrel blokkoljuk a töltés lehetőségét, és lehet, hogy egy időben szeretnénk a kettőt megtenni, ilyenkor a Devia Smart Lightning to Lightning + DC 3.5 a megfelelő termék, mellyel a lightning csatlakozóba dugva létrehozunk egy másik lightningot a töltőkábelnek, illetve egy jack kimenetelt a fülhallgatónak. Így ha előző telefonunkból megmaradt a füles, tudjuk iPhone 8 fülhallgatóként vagy iPhone 7 headsetként használni.

Természetesen van olyan fülhallgató is, ami kifejezetten iPhone X vezetékes fülhallgatóa HOCO L7 Plus Earpods for iPhone, ami egyszerre lightning és bluetooth-os. Ez persze iPhone 11 Pro Max headsetként is használható, de lényeg, hogy lightning csatlakozós, így ehhez nem kell jack adapter. A töltéssel kapcsolatos gond viszont itt is fennállhat, amire van a Deviának egy Devia Smart Series Adapter Lightning to Dual Lightning és egy Devia Smart 2in1 Lightning adapter terméke. Előbbi egy kis adapter, másik pedig egy kábeles csatlakozó elosztó. A kettő ugyanazt tudja, csak külsőbeli preferencia alapján tudunk differenciát tenni.


Webáruház készítés