Vízálló tokok


Ha valamilyen vízközeli programot szervezünk magunknak, legyen az horgászás, raftingolás, kenuzás, hajókázás, vagy esetleg víz alatt szeretnénk fotózni, nem kell lemondani a telefon használatáról az esetleges balesetek miatt, sőt nincs szükség vízálló telefonra sem. Elegendő, ha telefonját beleteszi egy vízálló telefontokba, így nem kell félnie attól, hogy tönkremegy a készülék a vízzel való érintkezés miatt. Webáruházunkban két típus közül választhat, egy egyszerűbb, a telefonra simuló tok, illetve egy dizájnosabb, több színben elérhető, akár nyakban hordható vízálló telefon tartó közül.


Sorrend:


Sorrend:

Az egyszerűbb típusú vízálló tok védőrétegként feszül a telefonra. Használata egyszerű és a csomagoláson alapos útmutatás van a tökéletes felhelyezéshez. Első lépésként bele kell bújtatni a készüléket a tokba, amely mint egy bőr feszül rá, majd ha eligazítottuk, ráragasztjuk a zárócsíkot - ne aggódjunk, nem hagy nyomot eltávolítás után. 100%-os vízállóságot biztosít, kívül tartja a koszt, a port és az olajat is, de ugyanúgy megvédi a készüléket a homoktól, hótól, vagy magas páratartalomtól. Azonban ezzel a típussal huzamosabb ideig nem szabad a telefont víz alatt tartani, ezt vegyük figyelembe, ha például víz alatti fotózáshoz keresünk HTC, Blackberry, Samsung vagy Apple vízálló telefontokot, de más készülékek esetén is figyeljünk oda erre.

Ilyen célra megfelelőbbek a Devia tokjai, amik használhatók iPhone vagy Xiaomi telefontokként, vagy bármilyen más telefonhoz. Ezek a modellek tulajdonképpen kistáskák, de nem foglalnak sokkal nagyobb helyet a telefonnál. Ha a Neon Waterproof Bag mellett döntünk, amely elérhető fekete és rózsaszín árnyalatban, a csomagban a tokon kívül pántot, nyakba akasztót és aux kábelt is találunk. Maximum 5,5" méretű telefont fér bele, mielőtt rendelnénk, ellenőrizzük le, hogy mekkora készülékre is keresünk tokot. 30 méter mélységig teljesen vízálló a tok, valamint a képernyő érzékelése semmit sem változik általa, így ugyanúgy tudjuk használni a telefont akár búvárkodás közben is.

Szintén a Devia terméke, de 5,8"-os méretig fér bele készülék, a Strong Waterproof Bag, ami fekete és ezüst színben kapható. Ezekhez nincsenek kiegészítők, viszont ugyanúgy gond nélkül használhatók 30 méter mélyen is. Maximális vízállóságot és képernyő érzékenységet biztosítanak eddig a mélységig, valamint huzamosabb ideig tárolhatjuk és használhatjuk benne a telefont víz alatt.

Ezekkel a vízálló tokokkal, főként a Devia kínálatából, megörökíthetünk felejthetetlen pillanatokat, ha például van szerencsénk búvárkodni, vagy hajótúrára megyünk, vagy épp rögzíthejük, ahogy barátaink vízi síelnek, wakeboardoznak és még sok más vízi programot is. Nem kell aggódnunk, hogy kiesik a telefon a zsebünkből, mivel mindegyik tok nyakba akasztható. Gondtalanul élvezhetünk bármilyen vízközeli programot, plusz még színben, fazonban elképzeléseinkhez passzoló darabot is tudunk választani.

 


Webáruház készítés