Bluetooth


A fülhallgató kellően alapvető eszköz a mindennapok megkönnyítésére, hisz számos tevékenységhez szükségünk lehet rá. Zenéket, podcastokat, videók audióját hallgatjuk vele, anélkül, hogy másokat zavarnánk, valamint telefonos ügyintézéshez, társalgáshoz is jól jöhet utazás, sétálás, vezetés közben, ha nem akarjuk folyton a fülünkhöz tartani a telefont. Ezek a termékek iPhone bluetooth headsetek, illetve iPhone bluetooth fülhallgatók, különféle márkák kínálatából. Ezeknek a legnagyobb előnye, hogy nem kell az örökösen összegubancolódó vezetéket bogozni, kis tokjában, tartójában kényelmesen és egyszerűen tárolható mindegyik.


Sorrend:


Sorrend:

Az okostelefonokhoz, ha jár a vásárláshoz fülhallgató, általában vezetékes típus tartozik. Ezek bevált, jó termékek, csupán a vezeték nélküli headsetek jelentősen megkönnyítették az életünket. Hiszen akárhogy tekerjük fel szépen, rendesen a vezetéket, teljesen biztos, hogy összegabalyodva kerül elő legközelebb. Ezen kívül a vezetékben futó feszültség képes megszűnni egy idő után, törés, tépés miatt, még normális használat mellett is. A vezeték nélküli fülhallgatók bluetooth technológiával kapcsolódnak a készülékhez, mely lehet iPad, iPod is, nemcsak iPhone. Ezeket tölteni kell, így kapnak áramellátást. További jelentős előnyük, hogy az első kapcsolódás után már csak be kell kapcsolni, és mindig automatikusan rácsatlakozik a készülékre.

Az egyik legjobb elektronikai márka, a Xiaomi is gyárt ilyen fülhallgatókat, mely univerzalitásának köszönhetően bármilyen eszközzel tud csatlakozni, például iPhone 11 Pro bluetooth fülhallgató, vagy iPhone 7 Plus bluetooth headset is lehet. Ez a Xiaomi QCY Wireless Bluetooth headset fekete és fehér színben elérhető, mely v5.0 minőségű bluetooth-szal működik, valamint CVC 6.0 zajcsökentés jellemzi. A füles szinte láthatatlan, diszkréten illeszkedik a fül formájába, anélkül, hogy egyrészt kényelmetlen lenne, másrészt, hogy feltűnően kitüremkedne a fülből. A bal és a jobb oldal is univerzális, így nem kell minden használat ellenőrizni, hogy melyik melyik fülbe való, nem lesz gond, ha felcseréljük őket. Akár 3 órán keresztül lehet vele zenét hallgatni vagy telefonálni, ha pedig nincs használatban, összesen 72 órán keresztül marad bekapcsolható állapotban. Használható például iPhone 11 bluetooth headsetnek vagy iPhone 8 bluetooth headsetnek is. A Remax Bluetooth sztereó TWS-7 headset hasonló típusú, ám a hozzájáró tok power bank is egyben, így még kényelmesebb használatot bíztosít. V5.0 bluetooth-os, mely 10 m-es hatótávolsággal rendelkezik. Akár 4 órán keresztül használhatjuk, míg készenlétben 150 órán át képes bekapcsolni. A Remax Bluetooth sztereó TWS-16 nagyjából annyival tér el csak, hogy a töltőállomásában lévő akkumulátor fele akkora teljesítménnyel tölti a fülhallgatót, így 1 óra helyet kb. 1,5 alatt tudjuk feltölteni. Minkét headsetet használhatjuk például iPhone 11 bluetooth fülhallgatónak. A HOCO S11 Melody Wireless Headsettel HD minőségben hallgathatja a zenét, minimális hangveszteséggel és környezeti zajjal. A védőtok, mely egyben power bank is, szilikonból készült, így ellenálló védelmet nyújt a toknak, mely lightning kábellel tölthető. Lehet iPhone X bluetooth headset, de univerzalitásának köszönhetően más márka eszközével is rá lehet csatlakozni. Sportoláshoz javasolt a Jabra Sport Pace Bluetooth headset, v4.0-ás bluetooth-szal, mely gond nékül alkalmazkodik a szélsőségesebb időjárási körülményekhez, és akár 5,5 órán át használhatjuk, így akár két maratoni futás is belefér, anélkül, hogy meg kellene szakítani a zenehallgatást. Egyszerre akár 2 eszközzel is tudunk hozzá csatlakozni, és összesen 8 készüléket tud megjegyezni. Lehet ez a készülék iPhone XS bluetooth headset is akár.


Webáruház készítés