Tablet kiegészítők és alkatrészek

Főkategória >Tablet kiegészítők és alkatrészek

Ebben a kategóriában nagy választékkal tablet kiegészítőket találni. Megtalálhatóak tokok (ütésállő, szilikon vékony és vastagabb is, flip tok, smart tok), ezen kívül lehet kapni autós tablettartót, autós kihangosítót, headsetet (vezetékes és bluetooh), különféle adatkábeleket, töltőket is kifejezetten a tabletek nagyobb töltőáramához. Főbb márkák: Nillkin, Easy Guard, Devia. Amennyiben fóliát szeretnei tablet készülékére, úgy a mások webáruházunkata bluedigital.hu -t ajánjuk, mert ott sokkal nagyobb választák van ezekből a tablet kiegészítőkből.


23 termék
Adatátvitel
19 új
19 termék
Képernyővédő fóliák
92 új
92 termék
Tokok
56 termék
Töltők


Okostelefon kiegészítő vásárlás előtt fel kell mérni, hogy az Ön igényeinek melyik kiegészítő a legalkalmasabb. Tok esetében fontos az arany középút a vastagság és a védelem között, hiszen a nagyon vékony tokok nem fognak 100%-os védelmet nyújtani. Nálunk nagyon komolyan védő tokok is megtalálhatók, amik használatával biztosan nem fog összetörni a készüléke normál használat mellett, de lehet kapni olyan tokokat is, amelyek jóval vékonyabbak és jobban kiemelik a készüléke trendi kinézetét.

Ha elromlott a töltőkábele vagy töltő adaptere, nálunk hatalmas választékkal és nagyon jó árakkal fog találkozni. Fontos, hogy silány minőségű töltővel ne töltje a készülékét, mert ez lerövidíti annak élettartamát. A legjobb az eredeti kiegészítő, de ha ez nem lehetséges, mert túl drága, akkor bátran ajánljuk a Devia kiegészítőket. Vannak gyártók akik akár letiltják a nem eredeti kiegészítőket idővel, pédául az Apple termékeknél kell erre vigyázni. Mi minden kiegészítőnk esetében a garancia ideje alatt garantáljuk, hogy nem tiltja le a nem gyári kiegészítőt a készüléke. Egyes készülékek esetében pedig (pl Samsung) a gyorstöltés nem fog megfelelően működni, ha nem gyári töltőt használunk. Más gyártók esetében, akik univerzális gyorstöltési szabványt használnak (pl Xiaomi, Huawei) ott nincs ilyennel gond.

Webáruházunkban kaphatóak még az előzőeken túl tabletekhez memóriakártya olvasók (micro usb, type-c), érintőceruzák, audio tartozékok (jack, lightning, stb.) egerek, külső akkumulátorok (olyan nagyobbak is, amik tabletekhez is megfelelő telejsítményűek).

Bátran ajánljuk autós kiegészítőinket is, használja ki tabletjét navigációra autós tablettartóink segítségével, és hangosítsa ki a hiívását autós kihangosítóinkkal. 

Az üzletünkbe a tablet tartozékok csak megrendelésra kaphatóak néhány kivételtől eltekintva (külső raktárasak) ezért személyesen üzletünkbe rendelés nélkül nem tudjuk sajnos kiszolgálni Önt. A szállítási idő mindeössze 2-3 munkanapot tesz ki, tehát gyorsan be tudjuk szerezni a kiegészítőket. Kérem írja be a fenti keresőbe a készüléke típusát, úgy még könyebb hozzá tokot találnia például.

Webáruház készítés