Motoros / kerékpár tartók


A nagy bicikli rajongóknak Apple készülék használata esetén elengedhetetlen egy iPhone kerékpáros tartó. Nagyobb túrákhoz, vagy a mindennapi közlekedéshez is praktikus módja az útvonal figyelésének, hiszen nem olyan könnyű fél kézzel elővenni és eltenni a telefont, arról nem is beszélve, hogy balesetveszélyes. Motorozás esetén, a jelentősen nagyobb sebesség miatt pedig szinte lehetetlen is, és egyáltalán nem szabályos. Létezik iPhone motoros tartó is, mely a biciklihez hasonlóan a kormányra felszerelhető. Biciklizés esetén, ha zenét hallgatunk, vagy telefonálunk, azt is megkönnyíti egy ilyen telefontartó.


Sorrend:


Sorrend:

Sokan csak elindulnak hobbiból biciklizni, de ilyen esetben is izgalmas például lemérni a távolságot, tempót, megnézni a térképen, hogy merre haladunk, stb. Így ha felszereljük a telefontartót, induláskor könnyen el tudjuk indítani és akár időközben figyelemmel kísérni (persze csak fél szemmel), merre is haladunk, de ha kifejezett úti célunk van, akár csak az autónál, itt is érdemes lehet beállítani, hogy lássuk merre megyünk. Komolyabb sportszerű, vagy túrabiciklizés esetén pedig végképp fontos, hogy úticélunknak megfelelően haladjunk. A kerékpáros tartó kényelmes lehetőséget nyújt ehhez, mivel végig előttünk van az útvonal. Ha zenét szeretnénk hallgatni bluetooth-os fülhallgató vagy headset segítségével, akkor is hasznos, ha előttünk van a készülék, mert könnyen tudunk számot léptetni, vagy megállítani a zenét, vagy akár podcastot. Viszont arra mindig figyeljünk, hogy olyan hangerővel hallgassunk bármit is, ami lehetővé teszi a külső zajok és környezeti változások észrevételét, mert ha túl hangosan hallgatunk bármit is, balesetekhez vezethet. Szintén tudunk könnyen hívásokat fogadni így, hiszen a képernyő rögtön előttünk van - ha látjuk, hogy hívnak, és be van dugva már a fülhallgató, gond nélkül fel tudjuk venni és le tudjuk tenni a telefont.

A Fly 2326-CX kerékpárra szerelhető telefontartó feje 55-95 mm között állítható a telefon készülék szélességének megfelelően, illetve 120-162 mm között a magasságnak megfelelően. 360 fokban forgatható, ami jól jöhet, ha például a naptól nem látjuk rendesen a kijelzőt. Használhatjuk például iPhone 7 kerékpáros tartónak.

Ha motorozni indulunk, legyen szó robogózásról közlekedés céljából, vagy egy nagyobb útvonal megtételéről, a fenti opciók közül a navigáción kívül aligha tudunk mást igénybe venni, és nem is bátorítunk senkit ezekre. A motor, méretétől függetlenül veszélyes jármű, rengeteg dologra kell odafigyelni menet közben, így épp elég, ha szemmel tartjuk útvonalunkat. Nem javasoljuk sem a zenehallgatást, sem a telefonálást. Viszont gps céljából kiváló befektetés egy ilyen tartó, mivel a legtöbb univerzális, nemcsak készülék szempontjából, hanem jármű szempontból is: kerékpárra és motorra is szerelhetőek.

A Fly B03-I5 por- és cseppálló tartó, mely a szélsőségesebb időjárási vagy környezeti körülményektől is megvédi a készüléket. Mehetünk földutakon és kisebb záporokat is elbír, de azért nagyobb eső esetén inkább tegyük el, vagy legyen nálunk egy vízálló tok is. A belső mérete tágas, 110x50x30 mm, tehát iPhone 11 kerékpáros tartó vagy iPhone 11 Pro motoros tartó is lehet, attól függően, hogy épp min utazunk. A Fly B03-MA-1 szintén por- és cseppálló, viszont 110x160x30 mm a belső befogadóképessége, így akár még nagyobb telefont is tehetünk bele, vagy gps-t, ha dimenziói alapján belefér. Alkalmas iPhone 8 Plus kerékpáros tartónak is. Ha az említett vízálló tokot szeretnénk, az Extreme-167 vízálló kerékpáros/motoros tok ideális választás, mely nemcsak a víz ellen nyújt védelmet, hanem a kosz és a por ellen is. Szilárd és tartós rezgéscsillapító anyagból készült. Belső mérete 167x90x20 mm, így iPhone 7 motoros tartónak is könnyen használható. Az Extreme Scooter-2 vízálló tok ugyanazokra képes, mint az előző tartó, viszont a dimenziói kicsit eltérnek, belső mérete: 155x77x20 mm, továbbá egy 14 cm-es karon irányítható a telefon, ha szükség lenne forgatására, vagy közelebb húzására, például biciklin.


Webáruház készítés