Audio Tartozékok


A kategóriában Apple iPhone készülékekhez való audio tartozékokat talál, mint például iPhone audio adapter, lightning jack adapter, iPhone headset kábel, illetve iPhone headset adapter is, akár együtt, akár külön-külön, valamint még további kiegészítőket. Ezek a kiegészítők sok különböző szituációban jól jöhetnek, például zene- és podcast hallgatás, autóban való ügyintézés, fülhallgatóval való telefonálás közben, vagy a készülékek, legyen az telefon vagy iPod kihangosításához. Ezek némelyike kifejezetten Apple termékekhez való, egyesek pedig univerzálisak, és más márkák készülékeivel is kompatibilesek.


Sorrend:


Sorrend:

Gyakran előfordul, hogy utazás közben kell munkahelyi vagy egyéb ügyeket elintézni, viszont ha az ember épp vezet, ez nehezen kivitelezhető. Viszont csak addig, amíg be nem szerzünk olyan kiegészítőt, vagy kiegészítőket, amelyek ezt egyszerűvé és kényelmessé teszik. Ehhez kiváló lehet egy vezeték nélküli bluetooth audio adapter, mely univerzális audio átjátszó, így Apple készülékeken kívül akár Samsung, Huawei, Sony, LG, stb. készülékekhez is lehet használni. Ha az autó nem bluetooth-os, és ezért nem lehet minden telefonnal zenét hallgatni rajta, ezzel a kiegészítővel azzá tehető. Csupán a 3,5 mm-es jack kimenetbe kell dugni a kábelt, mely másik végén csatlakozik az adapterhez, és ez szolgáltatja a wifi jelet. Ezen kívül a telefonhoz már nem kell kötni semmilyen kábelt sem, akár a hátul ülők is maximális kényelemmel játszhatják a zenét. Ha nem autóban használjuk, hanem pl. hangfalhoz kötjük, akár 10 méteres távolságból is kontrollálhatjuk. Telefonon kívül tablettel, iPoddal is lehet hozzá csatlakozni. 

Van, hogy nem kell más a zenehallgatáshoz, csak egy iPhone jack kábel, aminek egyik végét a telefonba, másik végét pedig az autó, hangfal, vagy bármilyen más sztereó készülék csatlakozójába dugunk. Ez a termék 1 méteres, lapos, fehér kábellel rendelkezik. Ehhez hasonló iPhone audio kábel alumínium csatlakozó fejjel is kapható, szintén 1 méteres, fehér, lapos kábellel, melyet minden olyan telefonnal lehet használni, aminek még van jack kimenetele, vagy pedig adaptert kell használni. Ilyen a Xiaomi gyári Type-C jack adapter, melyet egyrészt Macbookokhoz tudunk csatlakoztatni, melyeknek nincs jack kimenetele - és így létrehozunk egyet, vagy pedig más okostelefonok Type-C kimeneteléhez, hiszen sok újabb modellnek hiányzik a jack csatlakozója. Ezt lehet pótolni egy ilyen kis adapterrel.

Mivel eltávolították számos készülékről a jack kimenetelt, az adapter a töltőnyílásba csatlakozik, ami ugyanakkor felveti a kérdést, hogy mit csinálunk, ha egyszerre töltenénk a telefont, és hallgatnánk zenét. Szerencsére van megoldás, ugyanis vannak olyan adapterek, amelyeknek több, és különböző típusú csatlakozója van. A Devia USB Type-C jack adaptere például a Type-C csatlakozójú telefonokhoz és újabb Macbook laptopokhoz kapcsolható, és a két végén egy újabb Type-C és egy jack kimenetel található. Ez azért fontos, mert nem mindenki kedveli a vezeték nélküli fülhallgatókat. Aki ragaszkodik a régi, vezetékes, hagyományos fül- vagy fejhallgatójához, vagy az iPhone fülhallgató kábelhez, annak ez jó megoldás lehet, ha a készüléke viszont modernebb. A Type-C-hoz hasonlóan lightning 3,5mm jack adapter is létezik természetesen, melynek egyik vége lightning, másik jack - ez pedig az újabb iPhone-okhoz szükséges, hisz ezekről is hiányzik a kimenetel, viszont a Type-C nem kompatibilis Apple iPhone-nal.


Webáruház készítés