Termék részletek


Wacom Cintiq Pro 24 Fekete Pen táblamonitor rajztábla digitális tábla digitalizáló tábla / DTK-2420 /

Wacom Cintiq Pro 24 Fekete Pen táblamonitor rajztábla digitális tábla digitalizáló tábla / DTK-2420 /
Raktárkészlet: 10 db
885 000 Ft
Szállítási idő (kb.):
2-4 munkanap
Kompatibilitás:
Windows, Mac, Linux
További tartozékok:
Alkossunk közvetlenül a kijelzőnkön a lehető legtermészetesebb módon! A Wacom Cintiq Pro 24 a Wacom egyik legfejletteb és legkisebb kreatív táblamonitora.
 • Gyártó: Wacom

   

  Alkossunk közvetlenül a kijelzőnkön a lehető legtermészetesebb módon! Dolgozzunk akár Mac-en vagy PC-m, a Wacom Cintiq Pro 16-nál keresve sem találnánk jobb eszközt a munkánkhoz. Nagy méretű UHD kijelzőjét kifejezetten professzionális munkákra ajánljuk.

  ÁTTEKINTÉS

  Professzionális művészek és tervezők eszköze, akik a lehető legközelebb szeretnének kerülni a munkájukhoz a képernyőn keresztül egy toll segítségével. A legújabb fejlesztéseknek és az elképesztően pontos Wacom Pro Pen 2-nek köszönhetőn a Wacom Cintiq Pro 24 kompromisszumoktól mentes készülék fantasztikus kijelzővel.

   

  FUNKCIÓK

  Az új Wacom Pro Pen 2 Az új Wacom Pro Pen 2 azonnal a kedvenc kreatív eszközünk lesz. Jóval érzékenyebb és pontosabb és reszponzívabb, mint bármelyik korábbi Wacom toll.

  • Négyszer érzékenyebb és pontosabb, mint az elődje
  • Gyakorlatilag nincs lag
  • Természetes dőlés
  • Nincs parallaxis
  • Nincs szükség elemre vagy töltésre

   Kötődés a vászonhoz A Wacom Cintiq Pro 24 4K felbontású (3840x2160) 16 collos LCD kijelzővel rendelkezik. A nagy (99%-os Adobe RGB) színhűségnek köszönhetően nyomtatásban is azt fogjuk viszont látni, amit a kijelzőn. De a kötődés nem csak képi értelemben értendő. A készülék üvegfelülete pont a kellő ellenállást tanúsítja a tollal szemben, így olyan érzetet ad, mintha valódi tollal dolgoznánk valódi papíron. Méretének és felbontásának köszönhetően pedig a legkisebb részlet is kivehető.

   

  Alkotásra tervezve A kreatív szakemberek mindig időszűkében vannak, ezért a Wacom Cintiq Pro 24 számos, a produktivitást segítő megoldással rendelkezik. A készülék támogatja a multi-touch gesztusokat, és így pont olyan egyszerű a használata, mint a kedvenc telefonunknak. A számítógépünkhöz pedig USB-C kábelen keresztül kapcsolódik, így nincs szükség külön táp és monitor kábelre se.

  Közelebb az alkotáshoz Ha nagy méretű vásznakon szeretünk dolgozni, a Wacom Cintiq Pro 24 a tökéletes választás. Csillogásmentes kijelzőjén öröm a munka még napsütésben is.

  Kiegészítők Számos kiegészítőt vásárolhatunk a Wacom Cintiq Pro 24-hez, melyekkel létrehozhatunk egy minden igényt kielégítő munkaállomást.

  Hivatalos forrásból, 2 év garanciával!

 • Gyártó
  Wacom
  Gyártó URL
  http://www.wacom.com/en-us
  Anyag
  Műanyag
  Felület
  USB-C, Mini DisplayPort
  Méretek
  410 x 265 x 17.5 mm
  Tartalmazott program
  Nincs
  Aktív felület mérete
  345 x 194 mm
  Ceruza nyomási szintek
  8192
  Felbontás (lpi)
  5080
  Aktív felület típus
  Kijelző
  Kiegészítő típus
  Egyéb kiegészítő
  Raktárkészlet
  10 db
  Cikkszám
  DTK-2420
  A vásárlás után járó pontok
  26 550 Ft
Webáruház készítés