Termék részletek


Wacom Bamboo Slate Large digitalizáló tábla okos jegyzetfüzet / CDS-810S /

Wacom Bamboo Slate Large digitalizáló tábla okos jegyzetfüzet / CDS-810S /
 • Wacom Bamboo Slate Large digitalizáló tábla okos jegyzetfüzet / CDS-810S /
 • Wacom Bamboo Slate Large digitalizáló tábla okos jegyzetfüzet / CDS-810S /
Raktárkészlet: 0 db
55 330 Ft
Szállítási idő (kb.):
2-4 munkanap
Kompatibilitás:
Windows, Mac, Linux
További tartozékok:
Nincs raktáron
A Bamboo Slate-tel átemelhetjük a jegyzeteinket és a vázlatainkat a digitális világba. Bármilyen papírra vetett ötletet vagy szöveget digitalizálhatunk és feltölthetünk a felhőbe, ahol már korlátlanul módosíthatjuk és megoszthatjuk őket.
 • Gyártó: Wacom

  Wacom Bamboo Slate large digitalizáló tábla (CDS-810S) adatai:

  A Bamboo Slate-tel átemelhetjük a jegyzeteinket és a vázlatainkat a digitális világba. Bármilyen papírra vetett ötletet vagy szöveget digitalizálhatunk és feltölthetünk a felhőbe, ahol már korlátlanul módosíthatjuk és megoszthatjuk őket.

  ÁTTEKINTÉS

  A Bamboo Slate-tel átemelhetjük a jegyzeteinket és a vázlatainkat a digitális világba. Bármilyen papírra vetett ötletet, vagy szöveget digitalizálhatunk és feltölthetünk a felhőbe, ahol már korlátlanul módosíthatjuk és megoszthatjuk őket.

  FUNKCIÓK

  Jegyzetelés, tárolás, megosztás

  A Bamboo Slate nem szab korlátokat az ötleteknek. Írjunk bármilyen papírra, és egy gombnyomással alakítsuk át digitális fájlokká a jegyzeteinket és a vázlatainkat. Nem kell aggódnunk, ha nincs a közelünkben mobileszköz, a Bamboo Folio akár 100 oldalnyi jegyzetet is képes eltárolni.

  Jobb munkafolyamatok

  A Wacom Inspace app és a Bluetooth kompatibilis mobileszközünk együttes használatával könnyedén megoldható a jegyzetek és a vázlatok rendezése, szerkesztése és megosztása. Ezen felül egyesíthetjük az általunk kiválasztott oldalakat, amiket aztán plusz megjegyzésekkel láthatunk el.
   

  Egy szín, két méret

  Válasszuk ki az igényeinknek megfelelő eszközt: A Bamboo Slate két méretben is elérhető, A4-es és A5-ösben egyaránt. Mindkét formátum elegáns középszürke színt és poliuretán boréítást kapott. A Bamboo Slate-hez ergonomikus kialakítású toll is jár, amivel kényelmesen jegyzetelhetünk és írhatunk.

   

   

  A felhőn túl

  A jegyzeteinket szinkronizálhatjuk az Inkspace felhő alapú szolgáltatásaival, és ezen keresztül gyakorlatilag bármilyen eszközön hozzájuk férhetünk, illetve továbbíthatjuk őket az olyan ismert felhő szolgáltatások felé, mint a Dropbox, az Evernote vagy a OneNote. A Wacom Inkspace app támogatja a munkák JPG, PNG, PDF és WILL formátumba történő konvertálását is.

  Inkspace előfizetés

  Minden Bamboo Slate mellé jár egy ingyenes Inkspace előfizetés. Az Inkspace Basic 5 GB online tárhelyet, szinkronizálási funkciókat és webes felhasználói felületet foglal magába. A fizetős Inkspace Plus tartalmazza a Basic összes szolgáltatását, de már 50 GB tárhelyet ad, ráadásul fejlett keresési funkciókkal is rendelkezik és arra is lehetőség van, hogy a feltöltött jegyzeteket vektoros képekké konvertáljuk.

  Bamboo Paper

  Egy app, amivel jegyzetfüzetté alakíthatjuk a mobileszközünket, és ami tökéletes kiegészítője a Bamboo Slate-nek. Az elmentett jegyzeteket könnyedén szerkeszthetjük és kiegészíthetjük a Bamboo Paper-rel. A könnyebb megosztás és szinkronizálás érdekében, a Bamboo Paper is hozzáférést kap az Inkspace felhő alapú szolgáltatásaihoz.

  Specifikációk

  • A4: 330 x 254 x 7 mm
  • Nyomásérzékenység 1024
  • Mi van a csomagban? Bamboo Folio, toll extra patronnal, micro USB kábel, jegyzetfüzet, útmutató
  • Garancia 2 év

  Hivatalos forrásból, 2 év garanciával!

 • Gyártó
  Wacom
  Gyártó URL
  http://www.wacom.com/en-us
  Anyag
  Műanyag
  Felület
  USB, Wireless
  Méretek
  330 x 254 x 7 mm
  Tartalmazott program
  Inkspace
  Aktív felület mérete
  A4
  Ceruza nyomási szintek
  1024
  Felbontás (lpi)
  2540
  Aktív felület típus
  Non-Display
  Kiegészítő típus
  Egyéb kiegészítő
  Raktárkészlet
  0 db
  Cikkszám
  CDS-810S
  A vásárlás után járó pontok
  1 660 Ft
Webáruház készítés