Autós / Motoros / Kerékpáros tartók


Mind az iPhone autós tartók, mind pedig az iPhone kerékpáros vagy motoros tartók praktikus segítséget nyújthatnak a mindennapi tájékozódáshoz, a navigáció könnyű használatához, illetve az utazás alatti telefonos ügyintézéshez. Többféle tartó van a kínálatban, melyek eltérnek az alapján, hogy milyen módon lehet őket rögzíteni, és az alapján, hogy mekkora telefont lehet beletenni úgy, hogy biztonságosan megtartsa. Illetve nem mindegyik forgatható ugyanolyan módon - egy a lényeg, a számunkra funkcionalitásában legideálisabbat válasszuk, így nem érhet csalódás.


29 új
56 termék
Autós tartók


Az autós és a kerékpáros vagy motoros tartók bár hasonló célt szolgálnak, az eltérő járművek tulajdonságai miatt másképp működnek, azaz másképp felszerelendők, és nem tudjuk egyiket a másikra használni. Az autós telefontartók között alapvetően két csoport van, a szélvédőre helyezhető tartók és a szellőzőrácsba helyezhető tartók. Előbbiek egy erős, levegőt kiszorító tappanccsal maradnak a szélvédőn, aminek legnagyobb előnye, hogy teljesen szemmagasságba helyezhető, a kormány mögé vagy mellé úgy, hogy erőfeszítés nélkül rá tudunk pislantani. Ez nagyon kényelmes, amikor telefonos applikáción keresztül figyeljük a navigációt. Ha főként erre a célra szeretnénk ilyen tartót, akkor talán ez a megfelelő választás. Sokféle változat közül lehet választani, melyek kicsit eltérhetnek színben, formában, választhatóak az autó belső dizájnjához, vagy a telefon vagy gps paramétereinek megfelelően. Az univerzális tappancsos autós tartó egy kis csattal tartja helyben a telefont, melyet ha kinyitunk, bele tudjuk illeszteni a telefont, amit az párnázott karokkal tart helyben. Mindezt 5,5"-os átmérőjű készülékek tehetünk meg, így például iPhone 7 autós tartónak is kiváló, de gps készüléket is tudunk benne tartani. A tappancson lévő kar 360 fokban fordítható, így akármilyen szögbe tudjuk hajlítani a telefont, például ha utastársainknak szeretnénk valamit mutatni. Számos PDA/GSM autós telefontartó is van webáruházunkban Apple készülékekhez. Fekete, fekete-arany, fekete-piros, fekete-ezüst és rózsaszín változatban elérhető ez a kis tappancsos tartó, ami mágnessel rögzíti a telefont a készülékhez. Ehhez mágneses lap ragasztható a telefon tokjára vagy hátlapjára, ez biztosítja, hogy ne csússzon le a készülék a tartóról. IPhone 8 autós tartónak is használható, amennyiben felragasztjuk a mágneses lapot a telefon hátuljára.

A szellőzőrácsba illeszthető tartók között is többféle van, például a Fly 2299, amely egy karra rögzített tartóba szorítja a telefont 55-85 mm szélesség között, ezáltal univerzálissá téve azt. A Fly 1504 tartókar nélkül, közvetlen a szellőzőre csíptetve tartja a két kar között a készüléket, szintén 55-85 mm között. Mindkét eszköz 360 fokban forgatható, így ezek is praktikusan kihasználhatók. Használható mindkettő többek között iPhone 11 autós tartónak.

A kerékpáros, illetve motoros tartók másképp néznek ki, hiszen mindkettőre az autótól eltérő módon tudjuk őket felszerelni. Az univerzális kerékpárra szerelhető tartó a kormányvázra rögzítve kényelmes lehetőséget nyújt biciklivel való közlekedés vagy túrázás közben az útvonal figyelésére, anélkül, hogy az balesetveszélyes lenne. 55-95 mm közötti szélességű és 120-162 mm közötti magasságú készülékek tartására szolgál. A por- és cseppálló telefontartó univerzális készülékek terén is, és jármű terén is, ugyanis kerékpárra és motorra is felszerelhető. Kicsit szélsőségesebb körülmények között is használható, például földutakon, kisebb zápor közben. A bőrtok és a műanyag képernyő fedő megvédi a telefont a kisebb gondoktól, de heves esőzés során mindenképp tegyük el, hiszen nem vízálló. A belső mérete 110 x 150 x 30 mm, így elég nagy készülékek is elférnek benne.

Webáruház készítés