Headsetek - bluetooth és vezetékes


A mindennapok fontos kiegészítője a fülhallgató, nemcsak zenehallgatáshoz, hanem telefonáláshoz, ügyintézéshez, munkához, illetve a manapság népszerűvé vált podcastok hallgatásához. Mindezt megkönnyíti, ha nem kell a telefont a kezünkben tartani, hanem zsebbe vagy táskába téve, fülhallgató segítségével tudjuk a mikrofont szánk közelében tartani. Kínálunk különböző iPhone fülhallgatókat, iPhone headseteket, például iPhone bluetooth headsetet is, de a hagyományos, kábeles verziók is megtalálhatóak a kategórián belül.


8 új
18 termék
Bluetooth
10 új
26 termék
Vezetékes


Mivel azok a fülhallgatók, amik a telefonhoz vásárláskor járnak, nem túl strapabírók, és többnyire vékony PVC bevonatuk van, gyakran cserére szorulnak. Akármilyen szépen is tekerjük össze, és tesszük bele a táskánkba, következő alkalommal szinte biztosan összecsomózódva találjuk, és mielőtt használhatnánk, percekig bogozhatjuk. Ez rendkívül idegesítő, különösen, ha gyorsan szeretnénk fogadni egy hívást a fülhallgató segítségével. Alapvetően kétféle típust különböztetünk meg, a vezetékes és a bluetooth fülhallgatókat. Ezek között mindenkinek megvan a saját preferenciája, de az újabb iPhone-ok esetében a jack csatlakozó hiánya miatt gyakoribb a bluetooth-os típus használata. Viszont, ha ez valakinek nem kedvére való, van olyan átalakító, amely a lightning kimenetelt jack csatlakozóvá tudja alakítani, így akár az új készülékkel is összeköthető a hagyományos fülhallgató.

A termékek között vannak eredeti gyári darabok, illetve számos utángyártott verzió, megbízható márkák kínálatából. Az Apple vezetékes fülhallgató az iPhone 6S modellig csatlakozik egyéb adapter nélkül. Az Apple EarPods előnyös választás, mert a formája teljesen az emberi fül adottságait követi, ezért viselése nem okoz kényelmetlenséget. A belső hangszórók kialakításuknak köszönhetően minimális hangveszteséggel járnak, miközben a lehető legjobban növelik a hangkibocsátást, így tökéletes hangzást biztosítva. A kábelbe távvezérlőt és mikrofont építettek, ezáltal állítható a hang, vezérelhető a zene- és videólejátszás, és fogadhatóak és megszakíthatóak a hívások. Ha van adapterünk, iPhone 7 plus headset-ként vagy iPhone 11 headset-ként is használhatjuk. A lightning adapter pont ezt a célt szolgálja, ezt csatlakoztatjuk a telefon lightning kimenetébe, és a rövid vezeték végén megkapjuk a jack csatlakozót fogadó véget. Ha ragaszkodunk a hagyományos fülhallgatóhoz, akkor ez az egyetlen módja, így praktikus kiadásnak tekinthetjük, és pénzt is spórolhatunk vele. Ezt használván a Devia Kintone V2 In-Ear Wired Earphones sztereó felvevős fülhallgatója is használható iPhone 8 headsetként vagy iPhone 11 Pro fülhallgatóként. Amikor ez az adapter csatlakozik a telefonhoz, akkor viszont nem tudjuk tölteni a telefont, ha esetleg egyszerre lenne erre szükség, ehhez a Devia Smart Lightning to Lightning terméket javasoljuk, amely az adapter segítségével biztosítja a jack dugót és a lightning csatlakozót egyszerre, így tölthető is és fülhallgató hozzákapcsolására is alkalmas. A hagyományos vezetékes fülhallgatók között van lightning csatlakozós is, amely adapter nélkül lehet például iPhone 11 fülhallgató, ez a HOCO L7 Plus Earpods for iPhone, mely egyszerre vezetékes és bluetooth-os. Előbbin keresztül kapja áramellátását, utóbbin keresztül pedig az audio kapcsolat jön létre. Az első párosítás után bluetooth kapcsolat esetén automatikusan összekapcsolódik a telefonnal.

Ha iPhone X vagy iPhone XS headsetünk van például, tehát lightning csatlakozós, és egyszerre akarjuk tölteni a telefont, miközben fülhallgatóval használni a készüléket, a Devia Smart Series Adapter a lightning kimenetelbe csatlakoztatva két lightning kimenetelt alakít ki. Ugyanezt a funkciót tölti be a Devia Smart 2in1 Lightning Adapter, ami egy kis vezetékkel kapcsolja a duális csatlakozót a telefonhoz.

Webáruház készítés