Telefontokok


A telefontok az egyik legfontosabb és leghasznosabb eszköz, hogy megvédjük készülékünket a külső sérülésektől. A lehetőségek száma szinte végtelen, célunknak, ízlésünknek megfelelően bármilyen tokot választhatunk. Legyen szó a mindennapi használatról, amihez hátlap tokot ajánlunk, mely oldalt is védi a telefont, vagy egy kicsit biztosabb megoldásról, ami esetében a teljes készüléket fedi. Ha sportoláshoz keres tokot, arra is van több ajánlatunk, illetve víz közeli tokokat is beszerezhet horgászás, vagy bármilyen más vizes programhoz.




Nehéz kiválasztani a megfelelő telefontokot, hisz annyi lehetőség van. Viszont néhány szempont alapján segítünk eldönteni mire van szüksége. Az első kérdés, hogy mihez szeretné használni - ha sporthoz, vagy vízi programokhoz, akkor egyértelműen a speciális termékek közül kell kiválasztania azt, ami színben, anyagban tetsző. Dizájn szempontjából nagyobb választék van a futáshoz és egyéb sportokhoz alkalmas karra felhelyezhető tokokból. A vízálló darabok közül is választhat különböző színű nyakba akasztós telefon tartót, vagy zsebbe tehető vékony, de biztonságos tasakot. 

Ha mindennapi használathoz szeretne telefontokot vásárolni, az első lépés, hogy eldöntse, a teljes telefont szeretné-e védeni, vagy csak a hátulját. Előbbiek közül is van többféle verzió, például a 'flip' tokok, melyek lepattintható előlappal rendelkeznek, általában mágneses záródással. Vannak vízszintes, csatos, övre szerelhető termékek, ezek gyakran bőr vagy bőrhatású anyagból készülnek. A színek, formák változata végtelen.

Amennyiben a telefon hátlapjára keresünk védelmet, elsősorban azt kell eldönteni, milyen anyagból szeretnénk azt - lehet műanyag, szilikon, fém, bőr, stb. Mindenképp olyat válasszunk, ami az oldalát is védi, ajánlatunkban mindegyik ilyen. Ha szilikontok mellett döntünk, tudnunk kell, hogy gumiszerű tapintása van, amit nem mindenki kedvel - a kemény műanyag telefontokokkal ellentétben ez meg sem próbálja a fémhatást utánozni. Ha szilikontokban esik le a készülék, jó eséllyel felfogja a tok rugalmassága az ütést, és biztosan nem reped el. Ebből bár vannak színes változatok, érdemes lehet átlátszó típust választani, mert ekkor a telefon saját dizájn elemei is érvényesülnek, látható a márkajelzés, ami az iPhone telefontokok esetében, például a 7 / 8, illetve X / XS modelleknél különösen esztétikus. Samsung telefontokot keresőknek is jó választás lehet az átlátszó szilikon, az S10 modell elegáns hátlapjának érvényesüléséhez. Xiaomi telefontokot is kínálunk ugyanilyen szilikon kivitelben, még tartósabb minőséggel, többek között a Redmi 8A modellre. 

A műanyag tokok közül érdemes a masszívabb kiképzésű darabokat választani, amik ütésállók. Bármilyen tok mellett is döntünk, ha nem védi a kijelzőt, erősen ajánlott egy fóliát, elsősorban edzett üveget tenni a képernyőre. Így előlről és hátulról is kellően megvédhetjük a készüléket a karcoktól, ütésektől és egyéb lehetséges sérülésektől.

Webáruház készítés