Teljes készüléket védő tokok/táskák


A megfelelő védelem érdekében érdemes telefontokot tenni készülékünkre, így megvédhetjük a külső hatásoktól, veszélyektől. Sokféle verzió közül válogathatunk, szín, anyag, forma és fedés tekintetében. Ebben a kategóriában az egész telefont védő tokokat, táskákat kínálunk, amik költséghatékony, ultra biztonságos és divatos módon védik és öltöztetik egyszerre a telefont. Ez kifejezetten alkalmas azok számára, akik nehezebben tudnak vigyázni elektronikai eszközeikre. Számtalan telefon tartó márka termékei közül választhat tokot, többek között SamsungApple és Xiaomi telefontokokat, persze további márkákkal kiegészítve.


39 termék
Pierre Cardin
7 új
129 termék
Egyéb márkák


Gyakori jelenség, hogy a telefon hátlapján van szilikon- vagy műanyag telefontok, de ez a képernyőt általában nem védi. Ez nem probléma, ha a kijelzőn van üveg- vagy más fólia, viszont, ha nincs, akkor erősen ajánlott olyan telefontokot választani, ami előlről is védi a telefont. Ugyanakkor, ha fel van fóliázva a képernyő, akkor sem árt plusz védelmi rétegként a tok, így az is bátran választhat ilyet, akinek van fólia a telefonján.

A kategóriában megtalálható tokok, kistáskák esetében a leggyakoribb anyag a bőr - ezek a tokok elegánsak, kiválóan alkalmasak üzleti viselet kiegészítésére, de a mindennapokra is. Amellett, hogy a telefont teljes egészében védik, remek kiegészítője lehet irodai viseletünknek, melyre kifejezetten ajánljuk a Pierre Cardin Elegant csatos-fűzős tokját TS1 méretben. Ehhez hasonló a Business modell, ami TS3 méretben is elérhető. Mindkettő vízszintes tájolású, akár övre csatolható. Ugyanilyen fazonú az Eazy Case Reserved univerzális tok, TS1 méretben. Ezek a tartók iPhone telefontokként is használhatóak, szériától, vagyis azok méretétől függően, de természetesen bármelyik márka készülékeihez alkalmasak, ha méretben passzolnak.

Kicsit egyszerűbb stílust képviselnek a STYLE SLIM tokok, ilyen például a Pierre Cardin kínálatában érhető el, univerzális méretben, mely alkalmas Huawei, Sony és egyéb telefonok tartására. Ezekbe egyszerűen becsúsztatható fentről a telefon, majd egy többnyire mágneses átívelő övvel lezárható, mellyel biztosítjuk, hogy a telefon ne csússzon ki belőle.

A teljes telefont védő tokok közül a leginkább letisztult stílust a Slim Flip darabok képviselik, amik bár teljes védelmet nyújtanak, mégsem kell a telefont kivenni belőlük, csupán le- vagy oldalra hajtani az előlapot. Ezek rengeteg színben elérhetők, így bárki megtalálhatja a neki tetszőt. Amellett, hogy divatos, ez a legkényelmesebb megoldás, ha a teljes telefonra szeretnénk tokot. A legtöbb ezek közül is bőrből készült, de vannak más fazonok is, például kicsit vékonyabb műanyag flipes tokok, ezen belül is van olyan, ami mutatja a képernyő egy részét, jellemzően az órát, így ha csak erre vagyunk kíváncsiak, nem is kell kinyitni a tokot. A SOX kínálatában van olyan flipes tok, aminek segítségével kitámasztható a telefon és le tudjuk tenni magunk elé - ez praktikus lehet például, ha videót szeretnénk nézni rajta, miközben mást csinálunk.

Kínálatunkban sportos övtáskák is vannak több színben, amibe pont belefér egy telefon, az iratok és a kulcs, így kiváló sétáláshoz, biciklizéshez. Akár ilyen célra, akár irodai / 'business look' kiegészítésére, akár a mindennapokra keres telefontokot, kínálatunkban biztosan megtalálja kedvére valót.

Webáruház készítés