Teljes készüléket védő tokok/táskák


A megfelelő védelem érdekében érdemes telefontokot tenni készülékünkre, így megvédhetjük a külső hatásoktól, veszélyektől. Sokféle verzió közül válogathatunk, szín, anyag, forma és fedés tekintetében. Ebben a kategóriában az egész telefont védő tokokat, táskákat kínálunk, amik költséghatékony, ultra biztonságos és divatos módon védik és öltöztetik egyszerre a telefont. Ez kifejezetten alkalmas azok számára, akik nehezebben tudnak vigyázni elektronikai eszközeikre. Számtalan telefon tartó márka termékei közül választhat tokot, többek között SamsungApple és Xiaomi telefontokokat, persze további márkákkal kiegészítve.


1 új
16 termék
Egyéb márkák


Gyakori jelenség, hogy a telefon hátlapján van szilikon- vagy műanyag telefontok, de ez a képernyőt általában nem védi. Ez nem probléma, ha a kijelzőn van üveg- vagy más fólia, viszont, ha nincs, akkor erősen ajánlott olyan telefontokot választani, ami előlről is védi a telefont. Ugyanakkor, ha fel van fóliázva a képernyő, akkor sem árt plusz védelmi rétegként a tok, így az is bátran választhat ilyet, akinek van fólia a telefonján.

A kategóriában megtalálható tokok, kistáskák esetében a leggyakoribb anyag a bőr - ezek a tokok elegánsak, kiválóan alkalmasak üzleti viselet kiegészítésére, de a mindennapokra is. Amellett, hogy a telefont teljes egészében védik, remek kiegészítője lehet irodai viseletünknek, melyre kifejezetten ajánljuk a Pierre Cardin Elegant csatos-fűzős tokját TS1 méretben. Ehhez hasonló a Business modell, ami TS3 méretben is elérhető. Mindkettő vízszintes tájolású, akár övre csatolható. Ugyanilyen fazonú az Eazy Case Reserved univerzális tok, TS1 méretben. Ezek a tartók iPhone telefontokként is használhatóak, szériától, vagyis azok méretétől függően, de természetesen bármelyik márka készülékeihez alkalmasak, ha méretben passzolnak.

Kicsit egyszerűbb stílust képviselnek a STYLE SLIM tokok, ilyen például a Pierre Cardin kínálatában érhető el, univerzális méretben, mely alkalmas Huawei, Sony és egyéb telefonok tartására. Ezekbe egyszerűen becsúsztatható fentről a telefon, majd egy többnyire mágneses átívelő övvel lezárható, mellyel biztosítjuk, hogy a telefon ne csússzon ki belőle.

A teljes telefont védő tokok közül a leginkább letisztult stílust a Slim Flip darabok képviselik, amik bár teljes védelmet nyújtanak, mégsem kell a telefont kivenni belőlük, csupán le- vagy oldalra hajtani az előlapot. Ezek rengeteg színben elérhetők, így bárki megtalálhatja a neki tetszőt. Amellett, hogy divatos, ez a legkényelmesebb megoldás, ha a teljes telefonra szeretnénk tokot. A legtöbb ezek közül is bőrből készült, de vannak más fazonok is, például kicsit vékonyabb műanyag flipes tokok, ezen belül is van olyan, ami mutatja a képernyő egy részét, jellemzően az órát, így ha csak erre vagyunk kíváncsiak, nem is kell kinyitni a tokot. A SOX kínálatában van olyan flipes tok, aminek segítségével kitámasztható a telefon és le tudjuk tenni magunk elé - ez praktikus lehet például, ha videót szeretnénk nézni rajta, miközben mást csinálunk.

Kínálatunkban sportos övtáskák is vannak több színben, amibe pont belefér egy telefon, az iratok és a kulcs, így kiváló sétáláshoz, biciklizéshez. Akár ilyen célra, akár irodai / 'business look' kiegészítésére, akár a mindennapokra keres telefontokot, kínálatunkban biztosan megtalálja kedvére valót.

Webáruház készítés