Termék részletek


Wacom Intuos Pro L Large 2017 Fekete Pen & Touch rajztábla digitális tábla digitalizáló tábla / PTH-860-N /

Wacom Intuos Pro L Large 2017 Fekete Pen & Touch rajztábla digitális tábla digitalizáló tábla / PTH-860-N /
Raktárkészlet: 99 db
195 800 Ft
Szállítási idő (kb.):
2-4 munkanap
Kompatibilitás:
Windows, Mac, Linux
További tartozékok:
A Wacom Intuos Pro Large digitális rajztábla (PTH-680) 2017-es kiadása rengeteg újdonsággal jelent meg! Többek között a korábbi változatnál négyszer érzékenyebb tollal, így még élethűbben rajzolhat, alkothat!
 • Gyártó: Wacom

  A Wacom Intuos Pro Large digitális rajztábla (PTH-680) 2017-es kiadása rengeteg újdonsággal jelent meg! Az új Wacom Intuos Pro L méretű digitális rajztábla azon művészek számára lett kifejlesztve, akik szeretnék megőrizni választási szabadságukat a mobil és az asztali megoldások között. Tökéletes méret fotó retusáláshoz és a rajzoláshoz.

  Az új Wacom Pro Pen 2 azonnal a kedvenc kreatív eszközünk lesz. Jóval érzékenyebb és pontosabb és reszponzívabb, mint bármelyik korábbi Wacom toll.

  • Négyszer érzékenyebb és pontosabb, mint az elődje
  • Gyakorlatilag nincs lag
  • Természetes dőlés
  • Nincs parallaxis
  • Nincs szükség elemre vagy töltésre

   

  Az új vékonyabb, ergonomikusabb dizájn a vásárlók igényeihez lett optimalizálva. Megjelenése professzionalizmust és egyszerűséget tükröz. Mindez az új funkciókkal és a megnövelt érzékenységgel ötvözve egy, a profikat kiszolgáló kiváló eszközt eredményez. Ismerje meg az Intuos Pro M-et!

  Nyomásérzékenység

  A 2048 fokozatú nyomásérzékenységű eszközökkel most még professzionálisabban alkothat. Az új nyomásérzékelő technológiának köszönhetően, mindez lehetővé teszi a természetesnek ható toll-, ecset- és radírvonásokat! Az új Intuos Pro Large felülete úgy lett továbbfejlesztve hogy az Ön csuklója, ruhája még kevésbé tapadjon a rajzfelületen munka közben. Így a komfortosabb és könnyedebb alkotás még inkább megvalósul!

   

  Megnövelt pontosság. Az eddigi 10 grammos küszöbértéket (Intuos3) lecsökkentették 1 grammra, amely hihetetlen mértékben megnöveli az eszköz nyomásérzékelő pontosságát! A leheletfinom nyomásérzékenység és a duplájára megnövelt nyomásérzékenység miatt az Intuos az alsó tartományban jelentősen pontosabb, mint a korábbi verzióké. A fejlesztéseknek köszönhetően az Intuos Pro Large tollai még egyenletesebb karakterisztikával érzékelik a nyomáskülönbségeket, mint elődei. Ezt a bal oldalon található ábra is jól szemlélteti. Ráadásul mindez az egyenletesség, pontosság, és érzékenység a toll mindkét végén megtalálható, így a radírt is jobban lehet használni.

   

   

  Dőlésérzékenység

  Döntse digitális tollát bármelyik irányba, és tökéletesen természetesnek ható toll-, ecset- és radírvonásokat hozhat létre új Intuos Pro digitális rajztábláján!

   

  Elforgatás felismerése

  Az Intuos Pro digitális rajztábla érzékeli az elforgatás mértékét. És ha a használt program is támogatja ezt a funkciót – mint például a Corel Painter – akkor a vonal, mint elforgatott ecsetvonás jelenik meg a monitoron. Ezt a művészi funkciót az új Art Pen kiegészítővel tudja megvalósítani, amely opcionálisan rendelhető.

   

  ExpressKeys

  Az ExpressKeys billentyűsáv az Intuos Pro digitalizáló tábla aktív felületének oldalán helyezkedik el. Ezekhez a gombokhoz szabadon hozzárendelheti kedvenc makróját (több gomb lenyomása egymásután egy gombnyomásra) vagy bármilyen billentyűkombinációt. A billentyűzetet pedig felejtse el! Sokkal kényelmesebben dolgozhat ha nem kell folyamatosan a táblát és a billentyűzetet felváltva kezelnie. Nagyon hasznos lehet ha ide beállítja az Undo (visszalépés) Redo (előrelépés) illetve a Copy - Paste funkciókat. Nem sikerült egy vonal, vagy egy ív? Csak megnyomja a beprogramozott gombot (undo - visszalépés) és máris eltűnik az előző próbálkozás, és Ön újra alkothat! A programozható ExpressKey gombok ráadásul hozzárendelhetőek különböző alkalmazásokhoz, például a Corel Painterhez vagy a Photoshophoz illetve bármely más programhoz, akár az irodai szoftveréhez is. Az ExpressKey gombok automatikusan átváltanak az éppen aktuális programhoz alkalmazkodva. Nem kell önnek alkalmazkodnia, az Intuos megteszi ezt! Az innovatív beépített LED-es kijelzőn látható a gombhoz rendelt aktuális felirat.

   

  Kétkezes

  Ráadásul az új Intuos Pro digitális rajztábla elfordítható! Az átgondolt innovatív design szimmetrikus, amely lehetővé teszi, hogy a jobb- ill. balkezesek is maximálisan kihasználják az Intuos teljes felületét. Így nem kell aggódnia amiatt hogy a másik oldalon lévő gombokat véletlenül aktiválná. És mindezen felül nemcsak a jobb és balkezeseknek nyújt megoldást az Intuos Pro! Forgassa el csak 90 fokban, hogy az elforgatott LCD monitorjához arányosan használhassa a rajzfelületet!

  Touch Ring

  Az újonnan kifejlesztett Touch Ring igazán megkönnyíti a munkát. Segítségével az ujjával közvetlenül adhat ki parancsokat a digitális rajztáblának. Nagyítsa fel vagy kicsinyítse le a képeket a Corel Paint Shop Pro-ban vagy az Adobe Photoshopban egy ujjmozdulattal!

  Intuos Pro Touch Ring Kicsinyítéshez nagyításhoz

  A közepén található gomb segítségével meghatározhatja hogy mire legyen hatással a Toch Ring. Ilyen fontos funkciók például a nagyítás-kicsinyítés lehetősége, ecsetméret változtatása, vászon elforgatása (Pl. Adobe Photoshop CS6-nál), stb... A Touch Ring körül található LED fényforrások azonnal informálják Önt arról, hogy a négy beállítható állapot közül éppen melyik aktív. 

  Grip Pen

  Toll és radír az elem nélküli új Pen segítségével. Az új ergonómikus Grip Pen látványában és fogásában is professzionalizmust sugároz. Egyedivé teheti tollát az új színes, cserélhető gyűrűk segítségével. A toll fogását az új Pen esetében megváltoztathatja és akár vastagabbá is teheti a dobozban mellékelt vastagító gumibevonattal.

  Tollhegy készlet

  Az Intuos Pro digitális rajztáblához Ön most egy teljes készletet kap amely összesen négy különféle típusú tollhegyből áll. A normál hegy igazi toll-papír kontaktus érzését garantálja. Ezen kívül még megtalálható a csomagban: ecsetvonás, flex, és textil bevonatú rost hegy. A hegyek tárolása zseniális módon a könnyedén két részre szedhető tolltartóban valósul meg. Itt kapott helyet a tollhegy cseréjéhez szükséges gyűrű alakú szerszám is. Nem kell ezután több mozdulattal visszalépegetnie a programban, ha valamit véletlenül elhibáz. Csak fordítsa meg a digitális tollat, és egyszerűen radírozza ki a tévedését! Mindezt hihetetlen pontossággal, ügyelve a legkisebb részletekre is, hiszen 2048 lépésben érzékeli a toll a digitális radír nyomását is!

   

   

  Tudta, hogy a Wacom Intuos PRO Large 2017-es változatnak létezik egy Paper Edition változata is?
  A Paper Edition változat azoknak ideális, akik nemcsak digitálisan, de hagyományos papírlapon is szeretnek dolgozni és utána ezt a munkát szeretnék vektorosan, vagy raszteresen (bitképkén) a számítógépen továbbszerkeszteni! A fenti videón ennek előnyeit láthatja. A későbbiekben külön kiegészítők vásárlásával természetesen a Wacom Intuos Pro Large 2017-es hagyomános változatát is átalakíthatja Paper Edition változattá!

   

   

  Mit kap a csomagban? 

  • Wacom Intuos PRO LARGE digitális rajztáblát (PTH-860)
  • Wacom Intuos PRO Pen 2 digitális tollat (vezetéknélküli változat)
  • 4 extra színgyűrűt a tollhoz, amivel megkülönböztetheti majd egyéb Wacom tollaitól, vagy kedve szerint cserélheti a toll megjelenését, így más munkatársa tollával nem cseréli össze a sajátját
  • Texture sheet mintakártyát - hogy el tudja dönteni, később melyik fajta védőfelületet szeretné esetleg a táblájához
  • 2 m (6,6ft) PVC-mentes USB-kábelt

   

  Specifikáció:

  • Fizikai méret: 430 x 287 x 8 mm
  • Aktív felület: 311 x 2116 mm
  • Súly: 1300g
  • Szín: fekete
  • Multitouch: van
  • Stylus toll: Wacom Pro Pen 2, nyomásérzékeny, vezeték- és elemnélküli,
  • Toll nyomásérzékenységi szintjei: 8192 (tollhegy és radír)
  • Toll dőlésérzékenység ± 60 szint
  • Oldalkapcsolók száma a tollon: 2 db
  • Tartalék tollhegyek a csomagban: 10 Pro Pen 2 tollhegy (6 Standard, 4 Felt nibs) a tolltartóban
  • Asztali tolltartó állvány: van
  • Toll fogórésze: latexments, szilikon gumi (Pro Pen 2)
  • Működési technológia: szabadalmaztatott elektromágneses rezonancia útján
  • Felbontás: 5080 lpi (dpi)
  • ExpressKeys gombok száma: 8 testreszabható
  • Touch Ring: van, 4 testreszabható funkcióval
  • Express View Display (hud): van
  • Radial Menü: van
  • Display Toggle többmonitoros üzemmódhoz: van
  • Dedikáltt Pan, Scroll, Zoom, Brush Size beállítások: vannak
  • Precíziós mód (Photoshophoz hasznos!): van
  • Kábel: 2 méter, PVC-mentes USB-kábel
  • PC, MAC kapcsolat: USB vagy Bluetooth Classic a vezetéknélküli kapcsolódáshoz
  • Vezetéknélküli kapcsolati mód BEÉPÍTVE a táblába! Bluetooth Classic PC agy Mac kapcsolódáshoz, Bluetooth LE kapcsolódás mobil eszközökhöz. Előfordulhat, hogy régebbi számítógépeknél, ahol ez a fajta Bluetooth kapcsolódási mód nem támogatott, Bluetooth USB-kiegészítőre szüksége lesz a vezetéknélküli használathoz (néhány ezer forintos tétel). 

   

  Hivatalos forrásból, 2 év garanciával!

 • Gyártó
  Wacom
  Gyártó URL
  http://www.wacom.com/en-us
  Anyag
  Műanyag
  Felület
  USB, Wireless
  Méretek
  430 x 287 x 8 mm
  Tartalmazott program
  Nincs
  Aktív felület mérete
  311 x 2116 mm
  Ceruza nyomási szintek
  8192
  Felbontás (lpi)
  5080
  Aktív felület típus
  Non-Display
  Kiegészítő típus
  Egyéb kiegészítő
  Raktárkészlet
  99 db
  Cikkszám
  PTH-860-N
  A vásárlás után járó pontok
  5 874 Ft
Webáruház készítés