Termék részletek


Wacom Cintiq Pro 16 FHD Fekete Pen & Touch táblamonitor rajztábla digitális tábla digitalizáló tábla / DTH-1620A-EU /

Wacom Cintiq Pro 16 FHD Fekete Pen & Touch táblamonitor rajztábla digitális tábla digitalizáló tábla / DTH-1620A-EU /
Raktárkészlet: 10 db
614 680 Ft
Szállítási idő (kb.):
2-4 munkanap
Kompatibilitás:
Windows, Mac, Linux
További tartozékok:
 • Gyártó: Wacom

   

  Alkossunk közvetlenül a kijelzőnkön a lehető legtermészetesebb módon! A Wacom Cintiq Pro a Wacom egyik legfejletteb és legkisebb kreatív táblamonitora.

  A termék a toll és a kéz érintésére is reagál (Pen&Touch)


  ÁTTEKINTÉS


  Professzionális művészek és tervezők eszköze, akik a lehető legközelebb szeretnének kerülni a munkájukhoz a képernyőn keresztül egy toll segítségével. A legújabb fejlesztéseknek és az elképesztően pontos Wacom Pro Pen 2-nek köszönehetőn a Wacom Cintiq Pro egy kompakt, de kompromisszumoktól mentes készülék.


  FUNKCIÓK


  Az új Wacom Pro Pen 2 azonnal a kedvenc kreatív eszközünk lesz. Jóval érzékenyebb és pontosabb és reszponzívabb, mint bármelyik korábbi Wacom toll.

   

  • Négyszer érzékenyebb és pontosabb, mint az elődje
  • Gyakorlatilag nincs lag
  • Természetes dőlés
  • Nincs parallaxis
  • Nincs szükség elemre vagy töltésre

   

  Kötődés a vászonhoz A Wacom Cintiq Pro 13 full HD felbontású 13 collos LCD kijelzővel rendelkezik, míg a Wacom Cintiq Pro 16 UHD (4K) felbontású 16 collos LCD kijelzővel rendelkezik. A nagy (87, 94%-os Adobe RGB) színhűségnek köszönhetően nyomtatásban is azt fogjuk viszont látni, amit a kijelzőn. De a kötődés nem csak képi értelemben értendő. A készülék üvegfelülete pont a kellő ellenállást tanúsítja a tollal szemben, így olyan érzetet ad, mintha valódi tollal dolgoznánk valódi papíron.

   

  Alkotásra tervezve A kreatív szakemberek mindig időszűkében vannak, ezért a Wacom Cintiq Pro számos, a produktivitást segítő megoldással rendelkezik. A készülék támogatja a multi-touch gesztusokat, és így pont olyan egyszerű a használata, mint a kedvenc telefonunknak. A számítógépünkhöz pedig USB-C kábelen keresztül kapcsolódik, így nincs szükség külön táp és monitor kábelre se.

   

  Közelebb az alkotáshoz Ha kompakt méretű vásznakon szeretünk dolgozni, a Wacom Cintiq Pro 13 a tökéletes választás. Pehelykönnyű és könnyedén szállítható készülék, mely ideális rajzolásra és vázlatok készítésére.

  Ha nagy méretű vásznon szeretünk dolgozni, a Wacom Cintiq Pro 16 a tökéletes választás. Csillogásmentes kijelzőjén öröm a munka még napsütésben is.

   

  Kiegészítők Számos kiegészítőt vásárolhatunk a Wacom Cintiq Pro-hoz, melyekkel létrehozhatunk egy minden igényt kielégítő munkaállomást.

   

  - A Wacom ExpressKey Remote 17 személyre szabható gombbal és Touch Ring-gel rendelkezik, melyekkel közvetlenül hozzáférhetünk a leggyakrabban használt billentyűparancsokhoz.
  - Az új Mobile Stand három különböző szögben is képes megtartani a Cintiq Pro-t, így mindig megtalálhatjuk a munkánkhoz illő pozíciót. Mivel könnyedén összecsukható, ezért a szállítása se jelent gondot.
  - A Wacom Color Manager segítségével elvégezhetjük a Cintiq tabletek és kijelzők kalibrálást, így jobb képminőséget, nagyobb színhűséget és egységes megjelenést érhetünk el.

  Hivatalos forrásból, 2 év garanciával!

 • Gyártó
  Wacom
  Gyártó URL
  http://www.wacom.com/en-us
  Anyag
  Műanyag
  Felület
  USB-C, Mini DisplayPort
  Méretek
  410 x 265 x 17.5 mm
  Tartalmazott program
  Nincs
  Aktív felület mérete
  345 x 194 mm
  Ceruza nyomási szintek
  8192
  Felbontás (lpi)
  5080
  Aktív felület típus
  Kijelző
  Kiegészítő típus
  Egyéb kiegészítő
  Raktárkészlet
  10 db
  Cikkszám
  DTH-1620A-EU
  A vásárlás után járó pontok
  18 440 Ft
Webáruház készítés