Termék részletek


Samsung G985F Galaxy S20+ hibrid rugalmas edzett üveg + PET fólia képernyővédő fólia - Bestsuit UV Flexible Nano Full Cover Glass 9H - átlátszó

ÚJ
Samsung G985F Galaxy S20+ hibrid rugalmas edzett üveg + PET fólia képernyővédő fólia - Bestsuit UV Flexible Nano Full Cover Glass 9H - átlátszó
 • Samsung G985F Galaxy S20+ hibrid rugalmas edzett üveg + PET fólia képernyővédő fólia - Bestsuit UV Flexible Nano Full Cover Glass 9H - átlátszó
 • Samsung G985F Galaxy S20+ hibrid rugalmas edzett üveg + PET fólia képernyővédő fólia - Bestsuit UV Flexible Nano Full Cover Glass 9H - átlátszó
Raktárkészlet: 1 db
4 099 Ft
Szállítási idő (kb.):
2-4 munkanap


- Kiváló minőségű hibrid edzett üveg és PET fólia japán UV ragasztóval. 

- Az UV Nano Glass a japán Nano Glass ragasztó használatának köszönhetően garantálja az üveg pontos tapadását a képernyőhöz.
Az üveg 100% -os tapintási értéket és színvisszaadást biztosít.

- A készlet edzett üvegből, Nano ragasztóból, UV lámpából, alkoholos törlőből, por eltávolító matricaból, vegytisztító kendőből áll.

Az edzett üveg szerelési útmutatója UV ragasztóval

1. Ha van a telefonján tok, távolítsa az el és kapcsolja ki a készüléket. A termékhez mellékelt tisztítókendők segítségével: előbb alkoholbázisú folyadékkal megnedvesítve, majd szárazzal tisztítsa meg a képernyő felületét a portól és a szennyeződésektől.

2. Távolítsa el a szennyeződés maradványokat a készletben található matricával.

3. Takarja le a telefon hangszóróját és mikrofonját a mellékelt matricákkal, a ragasztó beömlése ellen.

4. Nyissa ki az UV ragasztós üveget és egy könnyű mozdulattal öntse a képernyő közepére.

5. Távolítsa el a védőfóliát az edzett üvegről és helyezze a képernyőre úgy, hogy az UV ragasztót egyenletesen terüljön szét az üveg alatt, anélkül hogy azt kézzel kelljen nyomnia. Ha a ragasztó kiömlik a széleken, tisztítsa meg a készüléket a készlethez mellékelt vattával.

6. Vegye ki az UV-lámpát, és helyezze közvetlenül az üveg fölé. Kapcsolja be a lámpát és világítson egyenletesen a telefon képernyőjének három részére (felső, középső, alsó rész)- minden rész megvilágítása 2 percig tartson, egészen a ragasztó kikeményedéséig.
Figyelem! Ha a telepítés közben légbuborékok keletkeznek, vegye le az üveget a képernyő felületéről és dobja azt ki. A telepítést kezdje egy új üveggel.

Óvintézkedések

1. A termékhez mellékelt UV ragasztó allergiás reakciókat válthat ki, irritálhatja a bőrt, szem és légúti irritációt okozhat.
2. Az üveg telepítését csak jól szellőző helyiségben lehet végrehajtani.
3. A ragasztó alkalmazása során kerülni kell a gőzök belélegzését és a bőrrel való közvetlen érintkezést (ajánlott a PVC védőkesztyű használata).
4. Az UV ragasztó bőrrel történő érintkezése esetén, azonnal mossa azt le nagy mennyiségű vízzel és szappannal.
5. Az UV ragasztó szembe kerülése esetén, óvatosan öblítse ki a szemét néhány percen keresztül. Ha a felhasználó kontaktlencsét visel, és azt könnyen el lehet távolítani, távolítsa el a lencséket, majd öblítse ki vízzel szemeit néhány percen át.
6. Ha a bőr vagy a szem irritációja továbbra is fennáll, forduljon orvoshoz - konzultáció esetén mutassa meg a tartályt vagy a ragasztó címkéjét.
7. Tárolja a terméket az utasításokkal és a teljes csomagolással együtt.
8. Használat után a készítményt a vonatkozó elkülönítési szabályok szerint kell megsemmisíteni.


 • Kompatibilitás
  Samsung G985F Galaxy S20 Plus
  Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  PT-5567
  Státusz
  ÚJ    
  A vásárlás után járó pontok
  123 Ft
Webáruház készítés