Termék részletek


Panasonic Pro Power LR20 góliát elem - 2 db/csomag

Panasonic Pro Power LR20 góliát elem - 2 db/csomag
Raktárkészlet: 1 db
2 499 Ft
Egységár: 1 250 Ft/db
Szállítási idő (kb.):
1-2 munkanap


- A PRO POWER D akkumulátorok hosszú élettartamú energiájukkal kiválóan alkalmasak a nagy és közepes energiaigényű készülékekhez. Ezekkel az akkumulátorokkal nagyon hosszú ideig használhatja az olyan eszközöket, mint a nagy energia igényű eszközök, rádióvezérlésű autók és zseblámpák.

- Természetesen szeretné, ha értékes eszközei védve lennének a károsodástól. A Panasonic Pro Power D cellákban található fejlett szivárgásgátló védelem garantálja, hogy a gázképződés elfojtásra kerül, ami akkor fordulhat elő, ha az akkumulátort túlságosan kisütik vagy hosszú ideig tárolják. A kisebb nyomás kisebb esélyt jelent a szerkezeti meghibásodásra és a megrepedésre, így megvédi az Ön készülékeit.

- A Panasonic Pro Power D akkumulátorok nagy teljesítményt tartanak fenn - még nagyon hosszú tárolási idő után is. Ez az Anti-Leak-Protection-nek köszönhető, amely minimálisra csökkenti a szivárgás esélyét, így biztosítva a hosszú élettartamú stabilitást az akkumulátor használata előtt. Eközben a kiváló minőségű anyagok is a lebomlás megelőzéséért dolgoznak.

- A PRO POWER D akkumulátorok fokozott energiaáramlását és hosszabb élettartamát a Triple Tough Coating technológia biztosítja. A hagyományos akkumulátoroknál a terminálokon kialakulhat az érintkezési ellenállás, ami a nikkelréteg részleges leválását és az akkumulátor meghibásodását okozhatja. A Triple Tough Coating megoldja ezt az akkumulátorok pozitív és negatív pólusain található vas/nikkel bevonatú ötvözettel.

Technikai specifikáció:

- Termékkód LR20PPG

- Méret: D

- Technológia: Lúgos

- Feszültség: 1,5V

- Átmérő: 33,6 mm

- Tömeg: 140,9 g


 • Gyártó
  Panasonic
  Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  PN0014
  A vásárlás után járó pontok
  75 Ft
Webáruház készítés