Termék részletek


Corel Paint Shop Pro X6 Ultimate (PSPX6ULIEMBEU)

Corel Paint Shop Pro X6 Ultimate (PSPX6ULIEMBEU)
Raktárkészlet: 0 db
5 990 Ft
Szállítási idő (kb.):
2-4 munkanap
Ha megrendeli:
Dec.16 (8:00)-ig,12.24-ig kivisszük
Nincs raktáron

Élvezzük a PaintShop Pro X6 által kínált végtelen szabadságot, és készítsük el életünk legjobb képeit!

 • Üzleti teljes értékű dobozos verzió

  Csak néhány darab van már belőle ezen az akciós áron, siess, nehogy lemaradj!

  A Corel PaintShop Pro X6 Ultimate a kezünkbe adja a PaintShop Pro X6 összes képszerkesztési funkcióját, de ezen felül megkapjuk a Perfectly Clear by Athentech Imaging automatikus képkorrekciós szoftvert, valamint a Reallusion Face Filter Studio 3 Standard portré retusáló és korrekciós szoftvert.

  A PaintShop Pro könnyen használható szerkesztő eszközei, letisztult felhasználói felülete és izgalmas effektusai olyan kombinációt képeznek, amely kipróbálása után már nem lesz kedvünk más szoftvert használni fotóink szerkesztéséhez.

   

   

  64 bites teljesítmény Az új 64 bites engine-nek köszönhetően pillanatok alatt elkészíthetjük a tökéletes fotót. A jobb memóriakezelésnek és nagyobb teljesítménynek hála jóval hatékonyabban dolgozhatunk, akár nagy méretű képekkel is.

  Auto Selection Az új Auto Selection eszközzel csupán egy ablakot kell nyitnunk a szerkesztendő rész körül, és a program automatikusan kijelöli azt.

   


   

  Smart Selection Brush Egy gyors ecsetvonással is kijelölhetjük a kép egy bizonyos részét. Csak rajzoljuk körbe a kijelölésre szánt részt, a program pedig automatikusan elvégzi a továbbiakat.

  Áttervezett felhasználói felület A PaintShop Pro áttervezett felhasználói felülete egy sokkal természetesebb munkafolyamatot tesz lehetővé. Szabadon mozoghatunk a menedzselés, a szerkesztés és az igazítás fül között. A Manage munkaterületen menedzselhetjük az egyre nagyobb fotókollekcióban lévő anyagokat. A leggyakrabban használt képszerkesztési eszközöket az Adjust munkaterületen találjuk meg, ezekkel az eszközökkel gyors korrekciókat alkalmazhatunk a fotókon. Az Edit munkaterületen pedig azokat az eszközöket találhatjuk, melyekkel elvégezhetjük a klasszikus képszerkesztési, kompoziciós és design feladatokat.

   

  Instant Effects Másodpercek alatt adhatunk kreatív képi hatásokat a fotóinhoz. Válasszunk a számos előre elkészített, kategórizált beállítás közül, melyek között találunk filmes, művészi, fekete-fehér és tájkép jellegűt is. Az előnézeti képek egyszerűbbé teszik a választást a gyári és a saját beállítások között. Egy képen akár több effektet is alkalmazhatunk, így még egyedibb megjelenést érhetünk el.
   
  Retro Lab Old school színvilággal és kontraszttal láthatjuk el a fotóinkat. A végeredmény olyan lesz, mintha egy régi, alacsony felbontású analóg fényképezőgéppel készültek volna.
   
  Egyszerű RAW Photo Bontsunk három expozíciós állapotra egy önálló RAW képet, és hozzunk létre lenyűgöző és szürreális HDR stílusú effekteket a képek kombinálásával.
   
  Corel Guide Közvetlenül a felhasználói felületen keresztül tölthetönk le ingyenes oktatóvideókat és tartalmakat.
   
  Infó panel Minden, amit tudnunk kell a fotókról, beleértve azt is, hogy milyen fényképezőgéppel és milyen beállításokkal készült.
   
  Duál monitor támogatás Az egyik monitoron menedzseljük a fotókat, a másikon pedig szerkesszük őket.
   
  Learning Center Hasznos információkat találhatunk a program funkcióival kapcsolatban a Learning Centerben. A Learning Center követi a munkafolyamatokat, így megkaphatjuk a szükséges információkat a fotószerkesztési folyamat bármelyik lépésénél.
   
  Sebesség és teljesítmény A teljesítmény és a GPU optimalizálsnak köszönhetően a PaintShop Pro felhasználói felülete gyors és reszponzív, így sokkal élvezetesebb a fotószerkesztési munka.
   
  Azonnali eredmények A Noise Reduction, a Vibrancy, a Tone Mappig és számos más effektus beállításain végzett módosítások azonnal megjelennek a képernyőn.
   
  HDR modul A HDR modullal tökéletesen exponált fotókat vagy lenyügöző szürreális hatásokat hozhatunk létre. A modul lehetővé teszi, hogy különböző expozíciójú képekből létrehozunk egy valóban magas dinamikatartományú képet.

  Photo Blend Különböző képek elemeinek az egyesítésével elkészíthetjük a tökéletes fotót. Eltávolíthatjuk a felesleges autókat vagy embereket egy utcai jelenetből, vagy feldobhatunk egy csoportképet a legszebben mosolygó emberek kombinálásával.

  Fill Light és Clarity A Fill Light és a Clarity eszközökkel világosabbá tehetjük az árnyékokat anélkül, hogy a képp többi része változna. Ez egy egyszerű módszer arra, hogy a nézők figyelmét egy adott részletre irányítsuk, és megnöveljük a képek mélységét.

  Selective Focus Drága lencsék alkalmazása nélkül is elérhetjük a népszerű tilt-shift hatást! A Selective Focus-szal egy miniatűr világgá alakíthatjuk a fotóinkat. Arra is lehetőség van, hogy mélységet vagy homályosságot adjunk a képhez.

 • Gyártó
  Corel
  Gyártó URL
  corel.com
  Kiegészítő típus
  Egyéb kiegészítő
  Raktárkészlet
  0 db
  Cikkszám
  PSPX6ULENMBAM
  A vásárlás után járó pontok
  180 Ft
Webáruház készítés