Termék részletek


Acronis True Image 2017 Standard Örökös 1 gépre

Acronis True Image 2017 Standard Örökös 1 gépre
Raktárkészlet: 22 db
5 990 Ft
Szállítási idő (kb.):
1-2 munkanap
Teljes védelem biztonsági mentésekkel Windows és Mac operációs rendszerek alatt. Biztonsági másolatokat készíthetünk az operációs rendszerről, a szoftverekről, a beállításokról, a fájlokról és a bootolási beállításokról egyaránt.
 • Teljes védelem biztonsági mentésekkel Windows és Mac operációs rendszerek alatt. Biztonsági másolatokat készíthetünk az operációs rendszerről, a szoftverekről, a beállításokról, a fájlokról és a bootolási beállításokról egyaránt.

   

  A szoftver Standard Örökös verzió 1 PC-re vagy Mac-re és pluszban a felhasználó valamennyi mobileszközére (táblagép és okostelefon) telepíthető.

  A szoftver hivatalos magyar forrásból származik!

  A szállítás emailben történik: a licenckulcsot és a szoftver letöltőlinkjét emailben küldjük el a fizetés után maximum pár órával. Ehhez szükséges a végfelhasználó szervezet vagy szemény neve, címe, kapcsolattartó neve és kapcsolattartó email címe.

  A szoftver Standard verzió, nem jár hozzá Acronis felhőtárhely, hanem a felhazsnáló saját felhőtárhelyére vagy helyi meghatjójára tud biztonsági mentést végezni. Az Acronis felhőtárhely a Premium előfizetéses verzióknál érhető csak el. 

  ÁTTEKINTÉS

   

  A mentések történhetnek külső meghajtókra, NAS-ra, hálózati mappákba és a felhőbe. A személyi számítógépeken tárolt adatok mellett lementhetjük akár a mobiltelefonokon, a tableteken és a Facebookon tárolt tartalmakat is. A teljes image és fájl mentések alapvető fontosságúak, de csak az első lépésnek számítanak az egyre összetettebb és veszélyesebb kibertámadások elleni védelemben.

  Acronis aktív védelem

  Biztosítsuk az adatokhoz való hozzáférést még abban az esetben is, ha zsarolóvírussal kell szembenéznünk. A szabadalmaztatott Acronis Active Protection piacvezető technológiák alkalmazásával képes a zsarolóvírusok észlelésére és semlegesítésére, így védve a fájlokat, a mentéseket és az alkalmazásokat. Az Active Protection a háttérben dolgozik, minimális hatása van a rendszer teljesítményére, és nem akad össze az alkalmazott antivírus szoftverrel és a Windows Defender-rel. Ez a funkció egyelőre csupán az Acronis True Image prémium előfizetése mellé jár, és csak Windows operációs rendszereken. (Kizárólag Premium előfizetés esetén!)

  Acronis Notary

  Biztosak lehetünk abban, hogy az elmentett adatok tökéletes, bit szerinti másolatai az eredetieknek. Az Acronis Notary technológiának köszönhetően biztosak lehetünk benne, hogy akár a több évre lementett fájlok is tökéletes másolatok maradjanak. (Kizárólag Premium előfizetés esetén!)

  Acronis ASign

  Szükség van arra, hogy az elmentett dokumentumokat egy vagy több személy elektronikus aláírással lássa el? Az Acronis ASign-nal ez is megoldható. Az aláírások digitálisan rögzíthető, és egyedi azonosítók hozhatók létre, amelyek tartalmazzák az aláírást, az időbélyegzőt és az egyéb információkat. (Kizárólag Premium előfizetés esetén!)

  Magasabb biztonsági szint

  Az Acronis True Image garantálja, hogy a fájlok védettek legyenek a nem kívánatos beavatkozásoktól és változtatásoktól. Fejlett algoritmusok gondoskodnak arról, hogy az adatok helyben és szállítás közben is megfelelő titkosítást kapjanak. Legyenek akár helyben, akár a felhőben tárolva az adatok, Windows, MacOS, iOS vagy Android alatt, esetleg a Facebookon, a fájlok titkosítása katonai szintű algoritmusokkal fog történni.

   

  RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
  Windows 7, 8.x, 10 vagy Windows Home Server 2011
  Vagy OS X Mavericks 10.9.5 vagy újabb
  Processzor Pentium 1 GHz
  Memória 1 GB
  Tárhely 1,5 GB
  Képernyő 1024x768

  FUNKCIÓK

  Blokk alapú image-ek készítése Az adatblokkok újrarendezésének a mellőzésével optimalizálható az adatok írásának és az olvasásának a sebessége.

  Intelligens erőforrás menedzsment Az aktuális terhelés alapján történik a rendelkezésre álló számítógépes erőforrások optimalizálása. A mentéshez használt erőforrások a hálózat, a CPU, az I/O műveletek és a memória teljesítménye alapján kerülnek beállításra.

  Feltöltési technológia Több szálon történhet egyszerre több adatfolyam felöltése. A dinamikus TCP paraméterek és az internetes útvonalkeresés optimalizálása garantált.

  Acronis Universal Restore technológia Bármilyen számítógépet elindíthatunk hardver független bootolható médiummal.

  Mobil mentés helyi gépre A mobil készülékekről Wi-Fin keresztül is lementhetjük az adatokat a helyi gépre. A mobil tárolás úgy van optimalizálva, hogy a lehető leggyorsabban legyen a mentés és a visszaállítás.

  NVMe, SSD és HDD támogatás A mentés és a helyreállítás lehetséges az összes régebbi és aktuális lemezes technológia esetében.

  Acronis Active Protection A Windows rendszerek esetében biztosított az adatok védelme a zsarolóvírusok ellen is.  (Kizárólag Premium előfizetés esetén!)

  Acronis Notary Az Acronis True Image az első olyan személyes használatra szánt biztonságtechnikai szoftver, amely blockchain technológiát alkalmaz a fájlok valódiságának a biztosítására.  (Kizárólag Premium előfizetés esetén!)

  Egységes backup menedzsment Több különböző eszközt menedzselhetünk egyetlen felületről. A bővíthető platform lehetővé teszi az újabb eszközök bekapcsolását a rendszerbe.

  UI

  Okos ütemezés A mentési műveleteknek esemény és idő alapú ütemezést állíthatunk be, egyszerre több mentési tervvel és céleszközzel.

  Eszközök felismerése A mentések történhetnek NAS-ra, hálózati mappába, külső merevlemezre is.

  Élő adatformátum A több különböző forrásból érkező adathalmazokat egységes formátumban vihetjük át az egyik rendszerből a másikba, így gyorsabb lehet a visszaállítás és a migráció az egyes formátumok között. Így például arra is van, hogy a kapcsolatokat átvigyük iOS készülékekről Androidosokra és vissza.

 • Kiegészítő típus
  Egyéb kiegészítő
  Raktárkészlet
  22 db
  Cikkszám
  REX397271
  A vásárlás után járó pontok
  180 Ft
Webáruház készítés