Szórakoztató elektronika

Főkategória >Szórakoztató elektronika

Webáruházunkban korlátozott választékkal ugyan, de nemcsak okostefon kiegészítőket és tablet kiegészítőket lehet kapni, hanem szórakoztató elektronikai kiegészítőket is, mint Wacom digitális rajztáblák (táblamonitorok, profi és belépő színtű rajztáblák és kiegészítői és stylusok) virtuális valóság szemüvegek (pl Google Cardboard), bluetooth hangszórókat (pl Xiaomi), hordozható külső akkumulátorokat, horgászmérleget, elemeket, akkumulátor töltőket, kerékpáros kiegészítőket, drónokat, fényképezőgép kiegészítőket, led izzókat (e27 és e17) és memóriakártya olvasókat és memóriakártyákat is. 




Wacom digitális rajztáblákból hivatalos viszonteladók vagyunk, nagy szakértelemmel tudunk a kérdésekre válaszolni, ha kell. Virtuális valóság szemüvegekből jelenleg Google Gardboardot tudunk Magyarországon a legjobb áron értékesíteni akár nagyobb mennyiségben is. Kerékpáros kiegészítőkből van nálunk lézeres kerékpáros lámba, kerékpározs zseblámpatartó, különböző kerékpáros telefontartók, kerékpáros világító ledes szelepsapka is és kerékpáros riasztó is, ami az egyik legjobb ellenszere a lopásoknak, mert inkább más kerékpárját fogják ellopni, amin nincs ilyen riasztó. Lehet kapni nálunk egyfajta mini drónt is, ami nagyon szórakoztató kis játék, merem ajánlani gyerekeknek is kezdő módnak, de nagyon szórakoztató lehet felnőttek számára haladó módban a használata, még szaltózni is tud. Valamint kapható nálunk jó áron LED izzó színes és melegfényű fehér is korlátozott választékkal, de nagyon jó áron. Valamint van még egy sláger termékünk, az pedig a fényképezőgép octopus állvány és ehhez tartozó kameraállvány adapter, amiből rengeteget adunk el és nagyon nagy a kereslet rá, mert nagyon jó áron tudjuk kínálni. Ezen kívül emelem, akkumulátorok (usb akkumulátor töltő például) is kaphatóak nálunk és különböző memóriakártya olvasókat is találni a termékeink között.
Amennyiben egyéb szórakoztató elektronikai termékek is érdeklik érdemes ellátogatnia a bluedigital.hu webshopunkba is, mert ott is számos kiegészítő található meg számítógépekhez, és ott 3 szor akkora a választék belőlük, mint a mi webshopunkban. A szórakoztató elektronikai termékek nagy részét raktárról tudjuk adni, de ettől függetlenül még előzetes rendelést szeretnénk kérni, mert így sokkal gördülékenyebben tudjuk kiszolgálni Önt az üzletben, ha nem kiszállítással kérte a terméket.
Amennyiben pedig kérdése van, várjuk kérdését e-mailben, telefonon (de inkább az emailt preferáljuk) vagy írhat nekünk a küldjön üzenetet fülön is a jobb alsó sarokban. Mindenki kérdésre szívesen válaszolunk, ha nem kapható a webáruházunkban az adott termék szívesen ajánlunk megbízható webáruházat a beszerzéshez.

Webáruház készítés