Apple Iphone 3 4 5 6 7 8 X XS XR XS MAX 11 Pro MAX kiegészítők és alkatrészek

Főkategória >Apple Iphone 3 4 5 6 7 8 X XS XR XS MAX 11 Pro MAX kiegészítők és alkatrészek

Apple Iphone készülékekhez nagyon sok hasznos kiegészítőnk van egészen Iphone 4-től az Iphone 5 6 6S 7 7 PLus 8 8 Plus X XS XS Max XR 11 11Pro 11 Pro Max-ig és így tovább. Vannak eredeti Apple kiegészítőink is nagyon jó áron, mint tok, hátlap, adatkábel, töltőfej, fülhallgató, különbönző adapterek (HDMI, fülhallgató, stb.). Ezen kívül nagyon jó minőségű utángyártott tokjaink vannak és üvegfóliából gyakorlatilag mindenféle, amit csak lehetséegs kapni Iphone készülékekre. Valamint tok és üvegfólia Apple Watch készülékekre is kapható nálunk.




Az okostelefon kiegészítő vásárlás előtt érdemes felmérni, hogy melyik kiegészítő a legoptimálisabb. Egyesen szeretik a vastagabb, extra ütésálló kialakítású tokokat például, ezek nagyon jól védenek az ütődés ellen, de jellemzően picit drágában a sima tokoknál és a készülék elveszti a trendi megjelenését miattuk. Van aki minél vékonyabb tokot szeretne venni, lehetőleg átlátszót, hogy ne legyen vastagab tőle a készülék és látszódjon az Apple logó. Itt érdemes arra figyelni, hogy ne vegyünk túl vékony tokot, mert az nem végi megfelelően a készüléket. Például a Roar All Day Full 360 tokok már elég vastagok ahhoz, hogy zsebből betonra ejtés esetén megvédjék a készüléket.  Van aki szereti a flipes tokot, mások szerint ez nagyon zavaró, nálunk természetesen számos márkától találhatunk bármilyen modellre flipes tokot is. Van aki szereti a trendi jól kiéző, egyedi tokokat, nálunk csak Iphone készülékekre több, mint 500 féle tok kapható, a másik webáruházunkban a pedig több, mint 2000 féle csak Iphone-ra. Egy biztos, tok nélkül nem szabad ilyen drága és szép Apple készülékeket használni. Egy Iphone készülék karcmentesen a vásárlástól számítot 2 év múlva is megérheti akár az eredeti árának 40-50%-át is. Ez csak megfelelő tokkal és üvegfóliával lehetséges. Már a kibontás után azonnal érdemes tokba helyezni és üvegfóliát ráhelyezni a készülékre.

Ugyanez az óvatosság vonatkozik a töltőkábelekre és töltőfejekre is. Silány minséget nem érdemes vásárolni hozzá. Mi olyan terméket nem árulunk, amiért nem vállalunk termékfelelősséget, vagy az európai disztribútor ne vállalna felelősséget, tehát a készüléke védve van a töltőhibáktól, azonban az akkumulátora élettartamának meghosszabbítása érdekében javasoljuk az eredeti Apple töltőkábel és töltőfej vásárlását. Ha drágálljuk ezeket, akkor az Aple engedélyes Devia termékeket javasoljuk, például ezt a töltőt. De az Apple engedély nélküli Devia tertozákok is kimagasló minőségűek.

Ha készülékét szeretné monitorhoz vagy TV-hez csatlakoztatni és sajnálja a pént Apple TV-hez, akor erre megoldás a vezeték nélküli Airplay/Miracast adapterünk vagy vezetékes lightning hdmi adapterünk: eredeti és utángyártott kivitelben.

Felhívjuk figyelmét továbbá az utángyártott jó minőségű LCD paneljeinkre, amelyekkel sokkal olcsóbb a panelcsere, ha betört volna a képernyője.

Webáruház készítés