Telefon hátlap tokok (oldalt és hátul védő tokok)

Főkategória >Okostelefon Mobiltelefon kiegészítők és alkatrészek >Telefontokok >Telefon hátlap tokok (oldalt és hátul védő tokok)

Telefontok nélkül számtalan veszélynek tesszük ki a készülékünket, ezért mindenképp javasolt legalább olyan típus, ami a telefon hátlapját és lehetőleg oldalát is fedi. Ez költséghatékony, divatos és biztonságos módja annak, hogy megvédjük a telefont a külső sérülésektől. Rengeteg tok közül válogathatunk, de biztosan mindenki talál ízlésénének megfelelőt a sok anyag, szín, forma és minta között. Webáruházunkban talál Apple, Xiaomi és Samsung telefontokokat, illetve egyéb márkák készülékeire is kínálunk telefon tartót.


13 termék
Apple
1 termék
Samsung
678 új
684 termék
Újdonságok - Telefon tokok


A telefontok kiválasztásakor figyelembe kell vennünk egyrészt saját készülékünket, és az arra illeszkedő darabot kiválasztani, másrészt pedig a tokok közül is lehet különböző márkák közül válogatni. A Nillkin kínálatunkban csúszásmentes, könnyű, elegáns hátlap tokok vannak, eltérő színekben. A Devia termékei közül egyszerű, valóban a védelemre koncentráló átlátszó szilikon hátlapokat talál webshopunkban. 2in1 csomagot kap a legtöbb Muvit termék rendelése esetén, mert a hátlap tokhoz az erősebb védelem érdekében képernyő fóliát is kap. Ha iPhone telefontokot keres, érdemes a BCN darabjai között szétnézni. Ezek mintás, feliratos, színes, kreatívabb, kicsit feltűnőbb telefontokok, amik szuperül fel tudják dobni a mindennapokat. A GKK 360 Full Protection 3in1 védelmet nyújt a telefonnak, ami 360 fokban 3 részből álló csúszásgátlós anyaggal védi azt.

Ha tokot szeretnénk a telefon hátlapjára, fontos szempont, hogy milyen anyagból legyen - van ugyanis számtalan lehetőség, például bőr, fém, műanyag, szilikon, stb. Webshopunkban minden tok védi a telefon oldalát is, nemcsak a hátlapját, ezt javasoljuk mindenképpen, hiszen a telefon oldala is épp úgy megsérülhet, mint az eleje vagy a hátulja. A szilikontok ideális választás lehet, ha tudjuk, gyakran esik ki a telefon a kezünkből, mivel az anyag - rugalmasságának köszönhetően - felfogja az ütődéseket. Gumiszerű tapintását bár nem mindenki szereti, remek csúszásgátlást biztosít. Átlátszó verzióban hagyja érvényesülni a telefon eredeti dizájn elemeit, így kifejezetten alkalmas lehet az iPhone 7 / 8, vagy 11 esetében. Samsung telefonokon is szépen mutat ez a típus, például az S10 vagy az A505F Galaxy A50/A30 modelleken. Ez utóbbi egy Soft Clear típus, ami elérhető a Xiaomi 9T / 9T Pro telefonokra is. A Xiaomi 8A modelljére pedig szívesen ajánlunk egy Roar All Day Full 360 típusú szilikontokot.

A műanyag telefontok is lehet masszívabb, biztonságos és csúszásgátlós, de ezeknél alaposabban körül kell járni milyen tulajdonságokkal bír egy-egy darab. A legolcsóbb, párszáz forintos tokok esetében megengedhetünk magunknak nagyobb saját választékot, így kedvünknek megfelelően cserélgethetjük őket, ugyanakkor észben kell tartani, hogy ezek nem tudnak olyan nagy védelmet nyújtani a telefonnak. Ha már műanyagot választunk, jobban kiképzett, vastagabb darabot válasszunk, ezek között is vannak elegáns, szép tokok, de megtalálhatóak a kicsit katonásabb stílusú, maszkulin termékek is. Ezek közül talán kicsit könnyebb személyiségünkhöz, stílusunkhoz választani, csak figyeljünk oda a többi szempontra is, hogy valóban védjük is a telefont, ne csak öltöztessük. 

Webáruház készítés