Töltők (hálózati, szivargyújtó, asztali, vezeték nélküli)

Főkategória >Okostelefon Mobiltelefon kiegészítők és alkatrészek >Töltők (hálózati, szivargyújtó, asztali, vezeték nélküli)

Ebben a kategóriában kiválaszthatja a szükségleteinek megfelelő töltő eszközt telefonjához, laptopjához, tabletjéhez és egyéb elektronikai eszközeihez. Hálózati és vezeték nélküli töltőkön kívül szivargyújtós, autós töltőt is kínálunk. Ezen kívül különböző képességű és márkájú külső akkumulátorokat, azaz power bank készülékeket is talál az adott menüpontban. Az USB adatkábelek és átalakítók is innen érhetők el. Ezeket az eszközöket a gyári elhasználódása után szükségszerű lecserélni, ehhez kínálunk minőségi lehetőséget.


40 új
61 termék
Hálózati Töltők
8 termék
USB Adatkábelek
20 új
40 termék
Autós szivargyújtó töltők


Hálózati töltőt talán mindenki kicsit félve cserél, például Samsung töltőt, de sajnos előfordul, hogy a gyári egy idő után felmondja a szolgálatot. Ehhez tudunk ajánlani 230 V-os micro USB-s adaptert, amit Xiaomi töltőként is használhatunk, vagy persze más kompatibilis készülékkel is összeköthetjük. Teljes iPhone töltő szettet kínál 5V/2.1A teljesítményű adapterrel és 1.2 méteres lightning kábellel a Devia, Smart Fast Charger Suit termékével. Természetesen iPhone telefonokhoz is tudunk külön kábelt vagy adaptert vásárolni, ha csak az egyik ment tönkre, nem csak csomagban elérhető.

Az adatkábel az a telefonos kellék, ami a leggyorsabban használódik el. Ennek sok oka lehet és nem kifejezetten elkerülhető, inkább, ha vigyázunk rá, hosszabbíthatjuk az élethosszát. Régebbi és modernebb iPhone, iPod, iPad készülékekhez tudunk adatkábelt kínálni, de ugyanúgy elérhető a micro USB és a Type-C adatkábel is, amiket tud használni Huawei töltőkábelként, vagy más Androidos telefon töltéséhez. Ha telefonjának nincs jack kimenetele, mellyel a legtöbb füllhallgató kompatibilis, USB-c kábellel megoldhatja a gondot, mert ez átalakítja a csatlakozást, így zavartalanul használhatja már meglévő füllhallgatóját. Micro USB Type-C adaptert több típus közül választhat, legyen az egy hagyományos darab, vagy egy OTG.

A kategóriában továbbá talál szivargyújtó töltőket, melyek segítségével a kocsiban, utazás közben is tudja tölteni telefonját. Vannak különböző márkájú készülékekhez illő, illetve más-más teljesítményre képes autós töltők. Szívesen ajánljuk a Wozinsky termékeit, melyek akár 12 V-tal üzemelnek gyorstöltőként. A Samsung gyárt saját szivargyújtós töltő adaptert is, ami a kompatibilis telefonokat akár félóra alatt 50%-ra tölti, viszont a többit csak 2 Amperrel tudja. A Deviának van elosztós autós töltője, amivel egyszerre négy készüléket tudunk csatlakoztatni és tölteni, ráadásul másfél méteres kábelének köszönhetően akár a hátul ülők is egyszerre használhatják és tölthetik telefonjaikat. Szintén utazás közben jöhet jól egy külső akkumulátor, melyet, ha előzetesen feltölt, később többször is fel tudja tölteni telefonját, anélkül, hogy hálózati forrást kellene keresnie. Ezt otthonában sem feltétlenül kell megtennie, ugyanis ha telefonja Qi-kompatibilis, vezeték nélküli asztali töltővel is töltheti. A Devia és a Nillkin olyan modelleket kínál, amik a praktikumon kívül a berendezés részét is képezhetik. Elegáns, modern külsejű töltőik valódi dekoráció szerepét tölthetik be a lakásban, miközben gyorsan és kábelek zavaró katyvasza nélkül feltöltik a telefont is. Ez egyszerű és praktikus módszer, ami ráadásul gyorsabb is, mint a hagyományos töltés.

Webáruház készítés