Hálózati Töltők


Hálózati töltő természetesen minden készülékhez jár a megvásárláskor, azonban ezek valószínűleg előbb-utóbb cserére szorulnak. Ebben a kategóriában kiválaszthatja a szükségleteinek megfelelő töltő eszközt telefonjához, laptopjához, tabletjéhez és egyéb elektronikai eszközeihez. A kategóriában meg tudja vásárolni az alkatrészeket külön-külön is, tehát, ha csak adapterre vagy töltőkábelre van szüksége, nem kell csomagban megvennie. Választhat specifikusan a telefon márkájához készített töltőt, vagy univerzális hálózati töltőt is. 


4 termék
Apple
7 termék
Samsung
42 új
52 termék
Univerzális


Az eredeti gyári fali töltő pótlása gyakran fejfájást okoz, mert nem tudjuk milyen lenne megfelelő, ám sajnos előfordulhat, hogy meghibásodik vagy elhasználódik. A fontos, hogy megbízható forrásból válasszunk új alkatrészeket, így biztosan nem fogunk csalódni, de ha nagyon odafigyel az apró részletekre, gyári töltőt is vásárolhat utólag, készülék nélkül is. Ha ez fontos szempont, iPhone és Samsung töltőt kínálunk az eredeti gyári verzióból. Az Apple telefontöltő 5/5S/5C/SE/6S/6S Plus készülékekkel kompatibilis és környezettudatos csomagolásban érkezik USB hálózati töltő adapterrel, valamint lightning adatkábellel, amely 5 W-os teljesítménnyel tölti fel iPhone vagy iPod készülékünket. A szett könnyű és apró, így nem okoz gondot, hogy magánál tartsa, bárhová is megy. A Samsung gyári töltő szettje szintén USB hálózati töltő adaptert tartalmaz, USB Type-C adatkábellel, hasonló öko csomagolással. A teljesítménye 5V/2A, a Samsung Adaptive Fast Charging technológia segítségével a kompatibilis telefonokat mindössze félóra alatt 50%-ra képes tölteni, ezek például az S8, S8+, Note 7, Note 8, stb. készülékek. Ha csomagban szeretné vásárolni a töltőt, de szükősebb a keret, a Devia is kínál teljes iPhone töltő szettet 5V/2.1A teljesítményű adapterrel és 1.2 méteres lightning kábellel, ami Smart Fast Charger Suit névre hallgat és iOS 8, 9 és 10 szoftverű készülékekkel kompatibilis. Ha Huawei telefontöltőt, Xiaomi hálózati töltőt vagy egyéb márka készülékeihez keres töltőt, válasszon univerzális termékeink közül, melyek több készülékkel is kompatibilisek.

A legtöbb probléma a töltő- és adatkábellel szokott lenni, mivel ez rugalmas, hajlékony, vékony anyaga miatt több veszélynek van kitéve. Ha nem a műanyag bemenetnél húzzuk ki a telefonból, hanem a kábelnél fogva rántjuk ki, minden egyes alkalommal rövidítjük az életét, mivel a benne húzódó vezetéket is lazítjuk ezzel. Gyakran előfordul, hogy a műanyag és a kábel csatlakozásánál megtörik a műanyag borítás és egy idő után kilógnak belőle a huzaldarabok - sajnos erre csak úgy figyelhetünk, ha az előbb említett módon óvatosan távolítjuk el a töltőt a telefonból, valamint nem nyakatekert állapotban töltjük. Mindig igyekezzünk vízszintes, nem megfeszített állapotot teremteni a töltéshez. Ha ilyen töltőt szeretne cserélni, fontos, hogy iOS és Android alapú telefonokhoz más kábelre van szükség. Az Apple termékekhez lightning kábelt kínálunk, ami kompatibilis a legtöbb iPhone, iPad, iPod készülékkel. A korábbi modellekhez pedig hagyományos adatkábelt tud vásárolni. 

Amennyiben csak adapterre van szükség, az külön is megvásárolható. Érdemes vagy a telefonhoz gyártott, vagy univerzális töltőt választani, hiszen a nem kompatibilis eszközökkel nem tölt olyan gyorsan a telefon vagy a többi elektronikai készülék sem. Univerzálisak közül egy 230V-os adaptert ajánlunk, Samsung készülékéhez pedig gyári, Adaptive Fast Charging töltőt ajánlunk.

Webáruház készítés